Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a férjemmel? Mit csinálnál a helyemben, ha már a beszélgetés nem segít?
Figyelt kérdés
2009- Ben ismerkedtünk meg. 2011- Ben volt az esküvőnk. 2012- ben született meg az első gyermekünk és én Úgy érzem innentől kezdődtek a problémáink. A családomtól teljesen elfordult és én nem tudok ezzel megbékélni. Előzmények hogy ott lakunk abban a városban ahol az én szüleim élnek, az Ő szülei 70 km- re. És mintha irigy lenne rá hogy a szüleim többet látják a gyerekeinket. Ő nem akart ebben a városban lakni, De csak onnantól kezdve miután megszületett a gyerekünk. Ma jöttek a szüleim Mikulás alkalmából és a férjem két szót nem szólt hozzájuk, a telefonját nyomkodta meg mint aki duzzog. És mindig ezt csinálja ha itt vannak, azt hozzá teszem hogy már nem is szeretnek ide jönni anyuék, hiszen ezt érzik Ők is. Így már csak ünnepeken szoktak eljönni meg ha a férjem nincs itthon. Nekem ez nagyon rosszul esik hogy egyébként nincs oka így viselkedni velük hiszen soha semmibe nem szóltak bele, mindig csak segítettek nekünk ahol csak tudtak. És nem akar eldogadni sem már tőlük semmit... Szörnyű amit csinál, eléggé el is hidegültünk már egymástól. Elmentek ma anyuék és én hívtam telefonon és olyan mint ha anyu rám is haragudna emiatt, de én nem tudok semmit csinálni. Hiába beszéltem már nagyon sokszor a férjemmel, nem tudok rá hatni hogy viselkedjen úgy mint mikor az Ő szülei itt vannak. Már mondtam anyósomnak is hogy mit csinál, beszélt vele ő is, de semmi változás. Mit kellene csinálnom? Fél éve vettünk itt házat de én már azt is megbántam. Amúgy szinte semmit nem foglalkozik velem, de Ő elvileg szeret engem. Hát vannak kétségeim e felől. De a saját érzéseimben se vagyok már biztos. Nagyon jó apa egyébként a gyerekeit imádja. De velünk mi lesz? Én elmondom neki mindig mi a problémám vele, meg a kapcsolatunkkal, de mint ha nem is értené miről beszélek... Van ennek így értelme?2016. dec. 6. 19:59
11/14 anonim válasza:
Arany édes csillagom!
Van egy szar hírem: ez már nem fog változni! Azt javaslom kezdd el megtervezni az új életeteket....
12/14 anonim válasza:
Veszel egy világatlaszt + 1 körzőt. A körzőt beállytod 1000 kilométerre. Rajzolsz a térképen két kört. Az egyik középpontja a szüleid lakhelye. A másiké az anyóséké. Ami azon kívül esik ott választotok egy helyet és oda költöztök.
Sok mindennek van előzménye. Akkor utáltam meg véglegesen gyerekem párját + a szüleit, amikor 60% - 40% arányban az ő gyerekük nevére akarták íratni az ingatlant amit közösen vettek. Miközben én mint szülő kicsengettem a vételár felét. Vannak a földön szemét alakok. A populáció 90%-a. Amennyiben a férjed az hagydd ott. Amennyiben te és a szüleid akkor is.
13/14 anonim válasza:
Történt valami változás ? Szerintem ha ezt nem fejezi be,és nem tud felnőtt módon viselkedni,illetve elhidegültetek,ultimátumot adnék neki.70 km semmi,tudjon már a szülei nélkül létezni,de ha nem megy,hazaköltözhet,házat meg el kell adni.
14/14 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy azóta mi történt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!