Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok veletek is előfordult már hogy egy csaj 1-2hét vagy hónap beszélgetés után hipp-hopp felszívódott?
1-2 hét, vagy hónap ismerkedés után, ha nem ragad meg a másik, nem jön létre személyes találkozó, simán elhalt a beszélgetés.
Kettesnek üzenem, hogy nekem megérte válogatni, mert így lett olyan párom, amilyenre mindig is vágytam (immáron elég hosszú ideje harmonikus kapcsolatban élünk).
Én tudom, hogy nem szép dolog szó nélkül eltűnni, de nézzük a tényeket...
Egy nőre rengetegen írnak a neten, nekem bizony néha még észben tartani is nehéz volt, hogy kinek kellene válaszolnom. Ha nem válaszolok egyáltalán, akkor azért vagyok bunkó, ha válaszolok, de érdektelen valaki, akkor azért, ha elindul a beszélgetés, de elhal, akkor meg azért...
Sok olyan pasi volt, akikkel elkezdtem levelezgetni, de nem alakult ki érdemi beszélgetés, csak amolyan "hogy vagy?" típusú. Őszintén bevallom, hogy mivel közben éltem az életem, egyszerűen megfeledkeztem róluk...
Ha valaki azt akarja, hogy válaszoljanak neki, akkor tűnjön ki a sok közül. Ennyi a titok.
6-os írj példát mivel tűnjön ki az anyagi jóléten kívül?
Extrém sportok,utazások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!