Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Az idősebb vagy a fiatalabb csajokat részesítitek előnyben?
én azért nem szeretem a fiatalabbakat, mert sok határozatlan közülük. egy velem egykorú, határozott lány lenne a megfelelő.
17/F
Nekem anno 20 évesen volt egy 18 éves barátnőm, néha elég gyerekesen tudott viselkedni. Annó kicsit úgy éreztem, hogy túl öreg vagyok már hozzájuk :). Egyébként a fiatalabb jobb, mert egy kicsit tényleg visszafiatalít, energizál. De lehet csak személy kérdése.
21/F
Kedves Kérdező!
Válaszom a kérdésedre, hogy a velem megközelítőleg egyidős vagy kicsit idősebb lányokat részesítem előnyben!
Ennek oka, hogy mindíg hosszútávra tervezek, amit egy jóval fiatalabb lánnyal elég nehézkes lenne! F/21
Üdv: egy válaszoló
Attól függ, hogy hosszabb, vagy rövidebb távra tervezek-e.
Ha rövidebbre, akkor inkább egy nálam fiatalabb (max. 6 évvel fiatalabb) lánnyal kezdek járni.
Ha hosszútávra, akkor vagy egy velem egy időssel, vagy max. 3 évvel idősebb nőkkel kezdek.
Az ok:
Mindenki azt mondja, hogy a nők sokkal korábban érnek mint a pasik. Szerintem ez egy oltári baromság. A nők kb. 30 éves korukra komolyodnak meg, arra élik ki magukat, buliznak pasiznak ezerrel. De ezzel nincs is semmi gond, jobb előbb mint később.
Ha a saját környezetemet nézem, akkor a barátaim, ismerőseim véleménye is szinte ugyanaz mint az enyém.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!