Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem engedi, hogy más férfikkal beszélljek. Lányok, veletek is megtörtént ilyesmi?
Figyelt kérdés
A kollégáimmal se engedi, hogy beszéljek. Próbáltam megmagyarázni neki, hogy nem azért beszélek velük, hogy összejöjjünk, hanem azért, mert kollegáim, és nem mehetek csak úgy el mellettük, hogy hozzájuk se szóljak egész nap. Ha pedig ők szólnak hozzám, nem tehetem magam, hogy nem hallottam. Egyik céges bulin a párom közém és a kolleganőim/kollegáim közé ült, s ha bármit mondtam nekik, mindig mérgesen megkérdezte tőlem, hogy mit mondtam, mintha valami bűnt követtem el, hogy hozzájuk szóltam2016. dec. 4. 11:06
21/22 anonim válasza:
Hát akkor elég szarul járna, tekintve hogy csak férfiak a közvetlen kollégáim. :DDD
22/22 anonim válasza:
ex ilyen volt!!menekülj!!!ö beszelget mas növel neaggodj es meg is csalt vszinü!mert tudja h egy artatlan beszelgetesböl flört lehet aztan több is!!!2 evig eltem igy aztan kiderült mekkora egy szemet volt!!!folyamatosan csalt!!!volt olyan h a munkatarsam ellettem ült dolgoztunk egy egy ferfinkollega csapta neki a szelet es odajött hozza beszelgetni,hivott az ex es hallota a hatterbe a ferfihangot teljesen megörült h miert beszelek ferfival mondtam h nem en a kolleganövel beszel!!fenyegetözes szakitas követte stb...ilyen beteg volt!!de ö csalt meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!