Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem engedi, hogy más férfikkal beszélljek. Lányok, veletek is megtörtént ilyesmi?
Pfff.. Csak gratulálni tudok a párválasztásodhoz.
Én inkább laknék egyedül a híd alatt, minthogy egy ilyen gusztustalan alakkal legyek, de te tudod.
Nekem aztán tilthatná nem érdekelne. 2 helyen melozok, szombatonként dolgozom olyan helyen ahol szinte csak férfiakkal találkozom ennyi erőből ne köszönjek senkinek,ne beszélgessek 1-2szót senkinek sem!
Jah meg facebook-on is szoktam beszélgetni...már nem tudjuk egymás jelszavát és a párom is kommunikál más ellenkező neművel,amit lehet neki azt nekem is!
Ha hagyod h uralkodjon feletted emgérdemled a sorsod,ilyen férfival nem lennék sokáig együtt
Velem is volt ilyen, de ő az exem.:)
Azt akarta, hogy töröljem le az összes pasi ismerősömet facebook-ról, kivéve az 50+ korosztályt.:) Azt mondta, nem beszélgethetek férfiakkal, úgy egyáltalán sehol, semmilyen formában.:)
Nem lenne ilyen parom. Ha veletlenul kiderulne, hogy ilyen, nyomban repulne. Az exem egyszer balhezott velem, hogy miert neztem at a masik kocsiba, biztos a pasikat neztem. Abban a pillanatban ex lett.
Hozzateszem, soha nem csaltam meg egy paromat sem. De a feltekenyseget nem birom.
Es soha nem jutna eszembe, hogy ceges bulira elvigyem, vagy elmenjek vele.
De ha neked igy jo???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!