Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem engedi, hogy más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem engedi, hogy más férfikkal beszélljek. Lányok, veletek is megtörtént ilyesmi?

Figyelt kérdés
A kollégáimmal se engedi, hogy beszéljek. Próbáltam megmagyarázni neki, hogy nem azért beszélek velük, hogy összejöjjünk, hanem azért, mert kollegáim, és nem mehetek csak úgy el mellettük, hogy hozzájuk se szóljak egész nap. Ha pedig ők szólnak hozzám, nem tehetem magam, hogy nem hallottam. Egyik céges bulin a párom közém és a kolleganőim/kollegáim közé ült, s ha bármit mondtam nekik, mindig mérgesen megkérdezte tőlem, hogy mit mondtam, mintha valami bűnt követtem el, hogy hozzájuk szóltam
2016. dec. 4. 11:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Pfff.. Csak gratulálni tudok a párválasztásodhoz.

Én inkább laknék egyedül a híd alatt, minthogy egy ilyen gusztustalan alakkal legyek, de te tudod.

2016. dec. 4. 11:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán tilthatná nem érdekelne. 2 helyen melozok, szombatonként dolgozom olyan helyen ahol szinte csak férfiakkal találkozom ennyi erőből ne köszönjek senkinek,ne beszélgessek 1-2szót senkinek sem!

Jah meg facebook-on is szoktam beszélgetni...már nem tudjuk egymás jelszavát és a párom is kommunikál más ellenkező neművel,amit lehet neki azt nekem is!

Ha hagyod h uralkodjon feletted emgérdemled a sorsod,ilyen férfival nem lennék sokáig együtt

2016. dec. 4. 11:49
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem történt ilyen, mert lennék agyilag zoknival.
2016. dec. 4. 11:56
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
... mert NEM lennék ....
2016. dec. 4. 11:56
 15/22 Költőnő? ***** válasza:
100%
Többen leírták h nem normális a pasi és ez nem egy egészséges kapcsolat. Kérdés, h mit teszel.
2016. dec. 4. 12:01
 16/22 anonim ***** válasza:
97%
és most mi a probléma? még mindig vele vagy, esténként még mindig ő dug téged.. ha zavarna a dolog téged, akkor már rég nem neveznéd őt a párodnak!
2016. dec. 4. 12:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem normális, amiért azt hiszi, hogy egy felnőtt embernek parancsolgathat. Te meg nem vagy normális, amiért ezt eltűröd. Úgyhogy igazából pont összeillő pár vagytok! Megérdemlitek egymást!
2016. dec. 4. 12:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen féltékeny. Nem normális. De az sem, hogy eltűröd
2016. dec. 4. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Velem is volt ilyen, de ő az exem.:)

Azt akarta, hogy töröljem le az összes pasi ismerősömet facebook-ról, kivéve az 50+ korosztályt.:) Azt mondta, nem beszélgethetek férfiakkal, úgy egyáltalán sehol, semmilyen formában.:)

2016. dec. 4. 15:02
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne ilyen parom. Ha veletlenul kiderulne, hogy ilyen, nyomban repulne. Az exem egyszer balhezott velem, hogy miert neztem at a masik kocsiba, biztos a pasikat neztem. Abban a pillanatban ex lett.

Hozzateszem, soha nem csaltam meg egy paromat sem. De a feltekenyseget nem birom.

Es soha nem jutna eszembe, hogy ceges bulira elvigyem, vagy elmenjek vele.

De ha neked igy jo???

2016. dec. 4. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!