Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek lehet ebből baj?
Figyelt kérdés
A lényeg h van bennem kb 12% cigány vér:S,de nem úgy viselkedem mint aki 100% v nállam több %-ban az. nem öltözöm úgy,nem viselkedem úgy,sőt senki nem mondaná meg rólam h az vagyok,mert annyira fehér vagyok.A párom anuykája viszont nem nagyon szereti őket(cigányokat),de velem nagyon kedves, még utánna is h megtudta h van bennem,de azt mondta régebben h a családjába soha nem kerülhet cigány. Sztetek megváltozhat a véleménye rólam ha jobban átgondolja ezt? mert am meg kedves velem még most is h tudja h van bennem. és ismétlem nem viselkedem úgy mint a cigányok,nem öltözöm úgy és a modorommal sincs baj,mert tudok viselkedni. Mi a véleményetek??(És kérlek titeket h normális választ írjatok,és köszi h végig olvastátok.)2010. máj. 1. 10:16
1/7 anonim válasza:
mama szájkaratézott, szerintem meg téged nem fog emiatt megitélni...
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha eddig nem mutatta ki hogy zavarja, és szeret téged, akkor nem lesz ebből gond. Amúgy meg ha párodat megkérnéd biztos meg tudná kérdezni az anyukáját hogy mit gondol erről.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond, hiszen kedvel téged. Amíg kedves, modoros, jó viseletű vagy, addig mindig meg lesz az esélyed hogy megszeressenek, és véletlenül se érdekelje őket "miféle" vagy. Nem hiszem ,hogy 12%ban nem fog téged kedvelni:D
4/7 A kérdező kommentje:
A barátom azt mondta h az anyukája csak attól fél h ha később lesznek unokái,akk neh kiközösítsék őket a bőrszínük miatt,de mivel nekem télleg fehét a bőröm így ez az eset nem áll fent. Hát nekem azt mondta a barátom h szeret engem,mármint az anyukája és miután megtudta se viselkedett velem máshogy,hanem ugyan úgy.
2010. máj. 1. 10:35
5/7 anonim válasza:
Igen..visszaüthet az a 12% vér pl az üknagyanyádtól is- ami benned van...van ilyen ismerősöm,róla se mondaná meg senki h van benne vonó,mégis a gyereke jó sötét és c-os lett..
Ha boldogok vagytok,és normális vagy te is és a családod is,és nincs semmilyen ismerősöd aki vérbeli "C",akkor ne félj semmitől.
6/7 A kérdező kommentje:
A helyzet az h nekem csak a dédim volt cigány, és neki is a férje az magyar volt, és attól kezdve senkinek nemovlt cigány férje vagy felesége a családban, és nem vol egyáltalán fekete avgy nagyon sötét bőrű ő sem,sőt senki sem,a családomban nincs oyaln akiről vki megmondaná h az,mert anniyra fehér mindenki.úgy h így nem lehet a gyerekem nagyon sötét bőrű,sőt még sötét bőrű se lehet,mert én is nagyon világos vok.
2010. máj. 1. 11:19
7/7 A kérdező kommentje:
jajj igen,nincs a csakádomban vérbeli cigány:)
kösziii a véleményeteket:):D
2010. máj. 1. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!