Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ferfiak, mikor viselkednetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, mikor viselkednetek igy? Kezdem unni, jo lenne lezarni

Figyelt kérdés

Van egy fiu baratom, akivel egyszer majdnem osszejottunk, de kulso okok miatt megsem. O aztan mondta, hogy erez irantam, es szerette volna, ha komolyra fordul koztunk a dolog. En mondtam, hogy inkabb baratok legyunk mar csak. Azota is Nagyon joban vagyunk, mindent megbeszelunk egymassal, es surun talalkozunk kettesben. Utobbi idoben meglepett tobbszor aprosaggal, a veletlenul osszeer valamink, vagy zavartan elhuzodik, vagy elnezest ker. Es mikor meselek nagyon valamit, nagyon komolyan tud figyelni ram. Nem tudom hoba tenni, mert ahhoz kepest, hogy 1 eve volt koztunk valami, nem nyomul, es nem kezdemenyez

Mostanaban, az elmult egy hetben fura.... kicsit mintha kerulne. Eddig mindig mondta, hogy talalkozzunk, most meg nem, de azert kuld kepet pl, mikor a hazam kozeleben kocsikazik....

2016. dec. 2. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy te mit szeretnél. Baratja maradni vagy összejönni vele?
2016. dec. 4. 09:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Esetleg új làny nincs képben nàla? Nos ha kell a pasi, hangsúlyozom : hogy kell a pasi akkor még meg tudod szerezni. Ha nem akkor legyél olyan kedves, hogy hagyod boldognak lenni. Újabb példa fiú lány baràtsàg nem műkődik.
2016. dec. 4. 10:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok rola, hogy lenne lany benne. Kb fel eve nem is volt senkivel. En ossze szeretnek jonni vele, de jelenleh kb ugy erzem kerul, es mar talalkozni sem szeretne
2016. dec. 4. 10:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne hagyd annyiban. Talán még nem késő. Hívd el, hogy szeretnél vele beszélni, majd ha találkoztok búj oda hozzá, fogd meg a kezét vagy beszélj róla, hogy hiányzik és nem csak barátként már vagy akármi, tégy félreérthetetlen egyértelmű lépést és kijelentést. Ha nem jön akkor írd meg neki. A srác megtette korábban az első lépést és azt is betartotta amit kértél tőle, hogy legyen a barátod ami nagyon nem lehetett neki könnyű. Valószínűleg nagyon fontos vagy neki ha ezt kiállta érted. Ez ritka manapság szerintem.

Én is szeretek egy lányt akivel jelenleg barátok vagyunk mert ő kérte ezt, de bármelyik pillanatban összejönnék vele ha ezt kérné. Sokszor gondoltam rá, hogy hagyom én is mert nem könnyű úgy vele programot csinálni, hogy nagyon szeretem, néha volt, hogy én is eltűntem 1-2 hétre, hogy kicsit eltávolodjak tőle, hogy aztán újra tudjak a barátja lenni. Szerintem nincs rosszabb ha a félelmeink miatt nem merünk lépni, amikor lehet tök boldogak lehetnének egymással!

2016. dec. 4. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy én sem kezdeményezek már nála, arra várok, hogy ő közelítsen ha szeretne valamit tőlem (és nem találkozókról beszélek mert azok mindig is voltak). Már én sem fogom meg a kezét spontán, ha összeérünk én sem használom ki az alkalmat, hogy lépjek, mert tiszteletben tartom, hogy barát akar lenni, de nekem is hülye helyzet olyankor mert elgondolkozom, hogy ez most véletlen volt, neki is jól esett vajon, most folytassam vagy inkább ne. De inkább nem folytatom, nem kezdeményezek mert nem akarok az idegeire menni. (#14)
2016. dec. 4. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mond azt hogy próbàljàtok meg és ne kertelj !De ugy hogy taliztok és elmondod neki sztem kezdi szegény fiú feladni igy visszavonul és nem próbàlkozik ami érthető !De ha csak arra vàrsz hogy ő mondja ki akkor vàrhatod mert nem fogja màr csak azért sem mert te koràbban mondtad hogy maradjatok baràtok többször nem szeretne hülyét csinalni magabol!Szóval ez most csak rajtad âll ha ugy érzed belészerettêl akkor kezdeményezz te !
2016. dec. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!