Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkednétek ezek után?
1 éve együtt élek a barátnőmmel . A házi munkát megosszuk . Ő mos, takarít . Heti kb 1x ki mos, két hetente kitakarít .
Én mosogatok, főzök, ha valahol kupi van akkor összepakolok .
Többször észre vettem már, hogy a barátnőinek, illetve az anyjának fényezi magát .
Pl.: filmet néztünk, majd utána sütöttem húst ebédre. Egy óra múlva hívja az anyja, közli vele ,, bocsi csak főztem" ..
Persze ezt ugy, hogy én véletlen hallom meg .
Múltkor azt hitte elmentem , a konyhában ültem , majd közölte a barátnőjének telefonon, hogy költöm az ő pénzét , nem tudok félre tenni, tőlem nem akar gyereket .. Soha nem kerek tőle egy forintot sem . Most adott nyomtatásra , 20ft/ oldal volt az ára . Ezen kiakadt, hogy milyen drágán nyomtatok.
Saját pénzből veszek ennivalót, mindent ..
Egy éve lakunk együtt 3x főzött tejbe rizst és minden vitán végig hallgatom hogy ő cseléd ... És ezt a barátnőinek is hangoztatja ..
Múltkor megelégeltem összepakoltam, mert ugy beszélt velem mint egy csicskával .( sajnos jogosan ) . Akkor bőgött meg sírt meg letérdelt, hogy nem tud nélkülem élni .. Egy hét múlva a barátnőinek megint nyomta a kamu szöveget, hogy nem érzi jol magát, ugy érzi egy cseléd ..
Én nem lennék egy olyan emberrel együtt, aki így bánik velem.. Pláne nem fogadtam volna vissza, csak mert sír meg letérdel - ezzel nem teszi jóvá azt, hogy csicskaként kezel és lejárat mások előtt.
Nem érzi jól magát? Menjen nyugodtan, vissza se nézzen.
Sajnos tényleg igy van..
Továbbá : ossze költöztünk egy éve, mondván ,, van egy évem a suliból" most , hogy végzett beiratkozott plusz egy OKJ-ra , mert neki nincs kedve dolgozni , több lábon akar állni ..
Az apja külföldön dolgozik , ő fizeti neki az albérletet, plusz kap ~30 E Ft-ot diákmunkáért. Igy kb 130 ezer a havi költségvetése ..
Minden második héten leugat, hogy mennyit dolgozik, tanul, kutyaja is van ..
Küld már el az retkes f a s z b a az ilyet bvszki. Csak megkeseríti az életedet, keress mást, aki nem ilyen (nincs is erre megfelelő jelző).
Soha nem fogom megérteni, hogy miért élnek ilyen párkapcsolatban emberek. Ennyire féltek egyedül lenni X ideig?
Halott kapcsolat, hazudós hülye p...
Szakítanék.
Bőgött és ígérgetett.. már bocs, de és akkor mi van?
Ígérgetni, pofázni bárki tud, ha ezt nem követik tettek, el is vitte a fene az egészet. Ő pedig már bebizonyította, töbször is ezek szerint, hogy csak s-gget csinál a szájából.
Ha ezek mellett te jól érzed magad a kapcsolatban, akkor hajrá, viseld még el x évig, de ha szakítani akarsz, akkor vedd ki a golyóid a barátnőd retiküljéből és ne táncolj vissza, csak mert bőg és rinyál.. Ha ennyire nem tudsz kiállni egy döntésed mellett, akkor meg is érdemled.
Nem hiszem, hogy érdemes ezzel még foglalkozni. Ha tényleg ilyen és nem javul, hajítsd ki a vérbe.
Viszont neked is tanulnod kell az esetből. A leírtak alapján a te hibád is, hogy ide fajult a helyzet, mert nem hoztad fel a dolgokat, nem beszéltétek meg, nem álltál ki magadért. Ez nem veszekedést jelent, hanem normális kommunikációt és problémamegoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!