Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt csajom mért tiltott le facebookon? Szerintetek?
2 év eltelt már de én még mindig szeretem. Szeptemberben rá írtam még mindig szerettem, de ő engem nem. 3x mondta nekem facen hagyjam, de ezért sem tiltott le, de azért én felköszöntöttem meg is köszönte. Azt is mondta van egy barátja akit nagyon szeret. Láttam a csaj a facen osztott meg fényképeket amikben vannak szövegek és ő nyomot egy szomorú arcot, én is nyomtam egy szomorú arcot együtt érzek vele, 2 órával később láttam kapcsolatban lett egy sráccal de az a srác úgy néz ki mint egy bűnöző, én annyira ideges lettem el kezdtem inni be is rúgtam. De reggelre már sajnos le tiltott a lány, nem tudom miért nem is írtam neki csak nyomtam neki egy szomorú arcot amin ő is azt nyomot de mikkor ki lett írva kivel van kapcsolatba inkább lájkolta a azokat a szöveges képeket. Nem tudom miért tiltott le engem, csak azért mert nyomtam szomorú arcot. Szerintetek miért tiltott le ezért?
De így is tudom a lányt nézni mert van kamu facem, de már az van ki írva hogy egyedülálló. Én mindig kedves voltam vele sosem beszéltem vele csúnyán.
Öregem, baromi jól nézhetsz ki, ha szellemi fogyatékos létedre a csajok a közelükbe engednek.
Javaslom, inkábban örülj annak ami volt (meg ezek szerint nyilván lesz is más csajjal), mert a te "képességeiddel" sokkal rosszabb is lehetne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!