Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadok ki?
Mégis mit akarsz egy ilyen nőtől, aki lerészegedve jár haza? :( egy férfitól sem szép.. na de egy nőtől! :-o
Attól, hogy kocsmában dolgozik, az nem jelenti azt, hogy neki is innia kell.
Hidd el, SEMMIT nem vesztettél.
A szakítás volt a legjobb döntés amit hozhattál.
31N
Ha csak megerősítés kell, akkor azt megkapod. :)
Ez a nő annyit nem ér, mint egy csomag óvszer, dobd ki a pi.csába.
Szerinted, ha semmi nincs köztük, miért ment hozzá aludni? Ne legyél ilyen kis naiv!
Ez egy alkohilista repedtsarkú. Nem tudom, hol szedted össze, de ott többet ne ismerkedj! :D
Dolgoztam hasonló helyen amíg tanultam, így egy kicsit belelátok a dolgokba. Vannak olyan vendégek akik rendszeresen visszajárnak, maradnak beszèlgetni (mondjuk ez engem halálra idegesìtett) ès sokszor volt olyan, hogy addig nem hagytak békên amíg meg nem ittam velük valamit. De arra mindig vigyáztam, hogy 1-2 pohárnál megálljak. A barátnőd ezt nyilván nem tudja megállni.
Èn akkor 25 voltam, párkapcsolattal ès senkivel nem álltam le flörtölgetni. Olyannal meg egyedülállókènt sem állnèk le akinek az az egyetlen szórakozása, hogy hétvègente fűzi a kocsmában a pultost, de nem vagyunk egyformák.
38 évesen gondolom imponál neki, hogy a sok alkesz hajt rá és ezèrt nem flörtölget. Èn is azt tudom mondani amit előttem leìrtak: ki kell hajítani a francba ha neki az kell, hogy alkeszok udvaroljanak neki.
Teljes mértêkben igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!