Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadok ki ezen vagy csak a hormonok játszanak közre?
21 hetes várandós vagyok. Elsö kisbabánakt várjuk. A párom most szombattól keddig kulfoldon van (legenybucsun) az elso este elhagyta a telefonjat irt a haverjaerol, hogy elhagyta es nem fog tudni irni. Na azota nem is irt volna ha rajta mulik.. En irtam a haverjanak, hogy mivan veluk akkor odajott 2 percre a facebookra, h mennek a cashinoba meg egy clubba majd kedden tali szia.
Na ennyi volt megsem kerdezte, hogy en meg a baba hogy vagyunk. Egesz hetvegen reszeg volt gondolom a telefonja egy 500€-s Samsung volt ..... Abbol a penzbol a butorokat kb megtudtuk volna venni a babanak.... Most majd vehetunk uj telefont ugyanennyiert kb.
A masik az, h hetfon (ma) kellett volna elvileg hazajonniuk de kitalaltak h meg 1 napot maradnak.
A munkahelyet kockaztatja ezzel kb mert szabija mar nem igen van csak juliusba de az mar levan fikszalva a mi kozos nyaralasunkra...
Neha olyan erzesem van, mintha neki teljesen mindegy lenne, hogy terhes vagyok-e v sem h lesz- e baba v nem.
Ha iszik akkor semmi mas nem szamit neki csak a haverok meg a pia. Ha itthon van, akkor kb havi szinten megy el pentek este sorozni a haverokkal discoba abszolut nem jarnak am... Persze most Barcelonaba mindenhol voltak de tokre zavart h nem is keresett.... A telefonjat valakinek csak eltudta volna kerni megirni h hogyvan. Tudja milyen vagyok. 😕
Oke ertem en h meg ki akarja magat tombolni amig nincs itt a baba dehat azert ne feledkezzen mar meg rolunk meg mondjuk a munkajarol se ......
Azért szerintem az ilyen szintű léhaság és megbízhatatlanság elég hamar kiütközik valakin egy kapcsolatban. Ezért kell várni a házassággal és a gyermekvállalással, amíg jobban meg nem ismertük a másikat. Persze akkor is elsülhet balul, de így még nagyobb az esélye.
Miért vállaltál ilyen embertől gyereket? Értem, hogy most dühös vagy, de ez a te részedről óriási meggondolatlanság volt...
1. Azért fa-.sz a párod, mert elhagyta a drága telefonját. Igen, ez így van. Azért is az, mert a munkahelyét kockáztatja.
2. Azzal semmi baj hogy akar néhány nap szabadságot, amikor amúgy is ezután is állandóan veled és a babával kell foglalkoznia majd. Most legalább nem.
Szerintem jogosan akadsz ki.
Felnőtt férfi, gondolom nem azért vállaltatok gyereket, hogy te pesztráld, hanem közös döntés volt.
Aki meg úgy áll hozzá, hogy még kibulizza magát mielőtt jön a gyerek, mert utána úgyis az asszonnyal és a kölyökkel "kell" foglalkozni, annak nem való család!
Lehet, és kell is külön szórakozni, de azért a párunkról nem szabad elfeledkezni, hát még ha terhes!
Aki nem fogja fel, hogy egy komoly párkapcsolat felelősséggel és kötöttségekkel IS jár a sok boldogság mellett, az nem elég érett hozzá.
3:
Azért ne felejtsd el hogy a nők alapből érzelmesebb, érzékenyebb lények mint a férfiak. És ez ilyenkor a terhesség alatt csak még inkább a négyzetre emelődik, még inkább hisztisek lesznek a nők.
Ha egy férfi nem lesz egyből papucs, aki ugrik a terhes nő minden kívánságára, azzal azt gondolom semmi gond nincs.
"Neha olyan erzesem van, mintha neki teljesen mindegy lenne, hogy terhes vagyok-e v sem h lesz- e baba v nem.
Ha iszik akkor semmi mas nem szamit neki csak a haverok meg a pia."
Akkor mi a bánatos lótúróért választottad pont őt a gyereked apjának? Nyilvánvalóan nem kellesz neki, legalábbis családosdit nem akar játszani veled. Kezdjél felkészülni, hogy egyedül maradsz, mert minden módon kimutatja, hogy nem érdekli a gyerek, sem a te érzéseid.
4 eve vagyunk egyutt. Ebbol a 4 evbol 1 ev volt a tavkapcsolat mert o belga en meg magyar. Na, mindennap beszeltunk tobb orat akkor aztan idejottem kozos dontes alapjan 1 ev utan. Aztan azota minden rendben. A baba nem tervezett baba de boldogok voltunk:) megbeszeltuk h minden rendben lesz o kb haromszor megigertette velem, hogy mindig egyutt maradunk mert o mast nem akar csak minket erre most ez van. Most erre mit mondjak?
Eddig nem volt ilyen... Most vagyunk 4 eve egyutt gondolom beijedt a felelossegtol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!