Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag pasik ti honnan veszitek észre, hogy a barátnőtök titeket szeret és nem a pénzetek?
Miből veszitek észre?
Hisz a törődést is meglehet játszani.
Hát ezt nagyon egyszerű kideríteni:
Ha nem költesz rá többet és veled marad, akkor téged szeret. Ha nem költesz rá többet és rögtön elhagy, akkor csak a pénzedet szerette.
30/N
Sunshineribizli, megvehetnélek kilóra, még akkor is, ha aranyárban mérnéd magad.
Csak tudod az a helyzet, hogy két fajta gazdag faszi van.
Az egyik az a fajta, mint pl. hajdúpetike, akik sokat mozognak társasági körökben a felső tízezerben. Nekik a kapcsolataikból és a (külviág felé mutatott) státuszukból van a pénzük. Ezért nekik kell egy stabil r-bnc, akivel reprezentálni lehet; aki nagyon jól néz ki, akivel megmutathatják a többi hipokrita nyomoroncnak és a bulvárlapoknak, hogy van egy fullos muff párkapcsolatuk, ráadásul nem egy prolisztáni ostoba cigókva, mint te, azaz képes legalább 3 szót váltani intelligens emberekkel anélkül, hogy körberöhögnék.
És van a másik fajta gazdag, aki megcsinálta a maga szerencséjét anélkül, hogy bulvárfigurává vált volna, a létezésükről a magadfajta suttyófalvi senkik még csak nem is tudnak, de ettől függetlenül olyan szinten tele vannak zsével, hogy te már attól is besquirtölnél, ha közelről megnézhetnéd a kocsijukat. Na ez a fajta az, akinek egyáltalán nincs szüksége repretentációs célú r*bikre. Sokuk boldog házasságban él, mert már azelőtt összejöttek a feleségükkel, hogy az isten felvitte volna a dolgukat, viszont sok van közülük, akinek máshogy alakult az élete, megelégelték már a golddiggereket, és mivel nincs szükségük kirakat-krvákra, nyugodtan csinálhatják nyíltan azt, amit egyébként a hajdu félék is csinálnak fű alatt: szopatják és k*félik orrba-szájba a legfullosabb luxusnéniket.
Total normalisan viselkedem es total egyszeruen oltozom. Nem vagyok ko gazdag, depenzem van boven. Abszolut nem mutatom ezt ki. Igy mikor kapcsolatban vagyok a lanyok szinte nem is tudjak rollam h penzes pasi vagyok. Ez akkor szokot leesni nekuk mikor neha draga programokra is elviszem oket. Eddig nem tapasztaltam h barmelyik lany is a penz miatt volt velem. Ez egy nagyon jo pont a lanyoknak a reszemrol.
Mondjuk az is igaz h nem kezdek ki plaza cica felekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!