Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SRÁCOK! Miből veszitek észre, hogy a barátnőtök tényleg szeret titeket, szerelmes belétek?
Mit tesz vagy mond olyankor amikor rádöbbentek, hogy hűha...tényleg odáig lehet értem...
Konkrét történeteket is írhattok:)
Ja és nem az orál utáni szájbaélvezésre meg az anális-majálisra gondolok ;)
lenyeli a szájba élvezés után :)
na jó vicc félre... hát ha bizonyítja is nem csak mondogatja érezteti velem ölel csókol bújik hozzám ilyenek...
érezteti velem és már 5. éve együtt vagyunk:-)
18/f
Nekem a férjem- fél év után eljegyzett- sokat piszkálja a hajam, simogat, puszilgat, ölel, megnevettet. Ahogy rám néz, már tudom és érezem, hogy bizsergek, mert szeretem én is.
A kapcsolat elején még tetszés volt, közös szimpátia, sok nevetés, sok beszélgetés. Én nőként úgy fejeztem ki, hogy minden szexuális álmát valóraváltottam. Ő ezt úgy viszonozta, hogy összeköltöztünk, majd megkérte a kezem. Odafigyelés, és sok apró dologban rejlenek a részletek.
25/L
ja meg a szemében is látszik.
ez lemaradt
16/f
Wilson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!