Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolatotok ismerkedős szakaszában hogyan udvarolt a párotok?
Kötekedett. Nagyon édes volt, teljesen zavarba hozott. Konkrétan én zenét hallgattam, ő meg elkezdte kritizálni az előadót, aztán bejelentette, hogy milyen zenét kellene hallgatnom. Akkor nagyon mérges voltam rá...
Aztán amikor másodszor találkoztunk bejelentette, hogy nagyon vonzódik hozzám és imádja a szemeimet.
Én ekkor azt hittem, hogy csak szórakozik velem. De nagyon hamar belészerettem. Azt hittem, hogy csak szórakozik velem, mert nagy korkülönbség van közöttünk.
szinte sehogy,nagyonhamar össezjöttünk
egy melóséjszaka után rávett chaten keresztül egy esti randira,hiába mondtam hogy esélytelen hogy ezért én rendbeszedjem magam...rávett...hajnalig beszélgettünk,még az arcrapuszit is nekem kellett kezdeményezni
2 nappal később második randi,felhivtam magamhoz,és egymásnak estünk,csak ugy spontán...
azóta eltelt több év,mai napig legtöbbször csak ugy spontán...
udvarlás nulla,de nem is hiányzik,anélkül vett le a lábamról:D
huszonx N
Kedves Kérdező!
Én a páromnak több mint fél évig udvaroltam mire összejöttünk. De nem beszéltem rá magamat, hanem próbára tett. Udvarlási módszerek: virág, csoki, és apró jelentéktelennek tűnő dolgok észrevételezése és dicsérése. Udvariasság is nagyon fontos! (Nemcsak az első héten vagy hónapban, hanem amikor teheti az ember nagyvonalúnak kell lenni) pl: mindíg kinyitni az ajtót akár lépcsőház, akár autó beszálláskor, kabát felsegítése levétele stb...
Remélem tudtam segíteni! További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!