Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatotok ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatotok ismerkedős szakaszában hogyan udvarolt a párotok?

Figyelt kérdés
Milyen figyelmességeket tett? Hogyan viselkedett veletek?
2010. ápr. 29. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kötekedett. Nagyon édes volt, teljesen zavarba hozott. Konkrétan én zenét hallgattam, ő meg elkezdte kritizálni az előadót, aztán bejelentette, hogy milyen zenét kellene hallgatnom. Akkor nagyon mérges voltam rá...

Aztán amikor másodszor találkoztunk bejelentette, hogy nagyon vonzódik hozzám és imádja a szemeimet.

Én ekkor azt hittem, hogy csak szórakozik velem. De nagyon hamar belészerettem. Azt hittem, hogy csak szórakozik velem, mert nagy korkülönbség van közöttünk.

2010. ápr. 29. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

szinte sehogy,nagyonhamar össezjöttünk

egy melóséjszaka után rávett chaten keresztül egy esti randira,hiába mondtam hogy esélytelen hogy ezért én rendbeszedjem magam...rávett...hajnalig beszélgettünk,még az arcrapuszit is nekem kellett kezdeményezni

2 nappal később második randi,felhivtam magamhoz,és egymásnak estünk,csak ugy spontán...

azóta eltelt több év,mai napig legtöbbször csak ugy spontán...

udvarlás nulla,de nem is hiányzik,anélkül vett le a lábamról:D

huszonx N

2010. ápr. 29. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én a páromnak több mint fél évig udvaroltam mire összejöttünk. De nem beszéltem rá magamat, hanem próbára tett. Udvarlási módszerek: virág, csoki, és apró jelentéktelennek tűnő dolgok észrevételezése és dicsérése. Udvariasság is nagyon fontos! (Nemcsak az első héten vagy hónapban, hanem amikor teheti az ember nagyvonalúnak kell lenni) pl: mindíg kinyitni az ajtót akár lépcsőház, akár autó beszálláskor, kabát felsegítése levétele stb...

Remélem tudtam segíteni! További szép napot!

2010. ápr. 30. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!