Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas pasim van, ezt például hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
A pasimat úgy ismertem meg hogy már házas volt.Ezt elfogadtam és már fél éve boldogan elvagyunk viszont jön a karácsony és azon goldolkozok hogy mit is ajandekozhatnek neki hiszen szeretném ha használná/hordaná /látná azt a dolgot amit adok neki csak hát azt meg a feleségének nem kéne látnia! Egy 37 éves pasirol beszélünk,aki nem szereti a sör, bort, karkötő nyaklánc sok van neki , ruhát nagyon nem merek neki venni annyira jól nem ismerem az ízlését...szóval ötletek???2016. nov. 22. 19:01
31/46 anonim válasza:
30 fölött??? Letegadhatsz nyugodtan 10-15 évet...
32/46 anonim válasza:
Van párod.Értem.Fogadjunk nem éltek együtt?Akkor hol itt a szerelem és a felvállalás?
Ostoba liba vagy.Bocs, csak tapasztalatlan.
33/46 anonim válasza:
Csak tudnám miért fáj ez nektek...
Én csak röhögök itt magamban a válaszokon.
34/46 anonim válasza:
Igaza van, az elottem szolonak, nyugodtan tagadj le 15 evet is akar ;). 3x eves korod ellenere csakugy szorod itt a bolcsessegekett, mint pl. annal tobbet ersz, minel tobb himtagot lattal, ha nem kezdesz hazas pasival, akkor ugyis prud pitsa vagy akit mindig megcsalnak, vagy ha nem egy a lakcimkartyad a paroddal, akkor nem is szeretitek egymast sot fel sem vallaljatok :D. Meg valami egyeb bolcsesseg? :D
35/46 anonim válasza:
Nem szabad ennyire prűdnek lenni.
Igenis van szeretői kapcsolat, ha nem fogadjátok el, akkor is.
És nem én vagyok az egyetlen a történelemben.
36/46 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de egy kapcsolatot akkor nevezek és érzek annak, ha együtt is élünk.
Amíg szerető voltam, az nem kapcsolat volt.
De mondom, gyerek vagy még ezekhez, hogy megértsd.
37/46 anonim válasza:
Na, de majd ha valaki annyi himtagot latott mint te (hazas bonuszponttal, persze), majd akkor o is nevezheti magat olyan felnott, erett, nyitott nonek mint te, gondolom. Koszonom. Inkabb maradok orokre tapasztalatlan gyerek :D.
38/46 anonim válasza:
Ez mindenkinek a saját döntése.
De én nem írok többet, ugyanis van jobb dolgom.Megyek főzni.Az tudod mit jelent?Dehogy tudod.Tuti otthon laksz még, és mindent alád raknak.
További szép napot. :)
40/46 anonim válasza:
Latom, a szemelyeskedes is az ilyen erett, bolcs nok eszkoztaraba tartozik :D. De nem, jelenleg tobb ezer kilometerre vagyok az otthonomtol, edesanyamtol, es sajnos meg itt sem talaltak fel az onmagat megfozo ebedet vagy az onmagat felmoso padlot :D. Remelem, dolgoznak rajta, mert akkor neked is sokkal tobb idod lesz az ertekeid dolgozni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!