Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házas pasim van, ezt például...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas pasim van, ezt például hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
A pasimat úgy ismertem meg hogy már házas volt.Ezt elfogadtam és már fél éve boldogan elvagyunk viszont jön a karácsony és azon goldolkozok hogy mit is ajandekozhatnek neki hiszen szeretném ha használná/hordaná /látná azt a dolgot amit adok neki csak hát azt meg a feleségének nem kéne látnia! Egy 37 éves pasirol beszélünk,aki nem szereti a sör, bort, karkötő nyaklánc sok van neki , ruhát nagyon nem merek neki venni annyira jól nem ismerem az ízlését...szóval ötletek???

2016. nov. 22. 19:01
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
12%

Miért bántjátok a Kérdezőt?Nem a ti férjeitekkel van kapcsolata.Ha meg igen, akkor valamit nagyon nem adtok meg otthon...az meg a ti bajotok.

Kérdező!Én több mint 10 évig voltam ilyen kapcsolatban, de bármivel meglephettem, mert a felesége sosem kutatott a cuccai közt.

Mivel még az elején vagytok, semmi személyeset nem javaslok, mondjuk egy olyan kulcstartót esetleg, mint amilyen kocsija van.Szebb lenne egy karlánc, amibe gravíroztatsz, de azt hordani nem tudja.

Akik szerint meg nem vesznek a szeretőnek ajándékot, üzenem, hogy igenis sokmindent vesznek.

Én sokmindent kaptam anno, és sokat is utaztunk, wellnesezni jártunk, vacsorázni stb.

Az ha ti nem kaptatok, akkor valamit ti sem adtatok meg.

2016. nov. 23. 08:30
 22/46 anonim ***** válasza:
57%

Na, megjött a masik szeretetk***va, akinek valami ugyes hapek, ugy atmosta az agyat, hogy meg el is hitte, hogy az hogy vele van, csak es kizarolag az asszont hibaja :"). Ja, gondolom nem ketten van egy PAR egy kapcsolatban... csak nehany ember inkabb keres egy masik puncit (ez vagy te es a kerdezo), es azzal elfedi a problemat. Es nem, nem vagyok megkeseredett haziasszony, de meg csak ehhez hasonlo esetrol sem tudok barmilyen koromben, csak egyszeruen szanom ezeket a vegtelenul buta libakat, akikben ennyi tartas sincsen, hogy minden manipulator hazas faszinak odaadjak magukat, es utana meg terjesztik is, hogy mennyire ostobak, mondvan "ok csak azert vannak, mer' zasszony nem adott meg valamit". Ja, csak az a valasz altalaban el szokott maradni, hogy, akkor miert nem valik el attol a borzalmas notol... akkor jonnek az amerikaias valaszok, hogy a "hatalmas vagyon miatt", vagy a "gyerek miatt" (mert a gyerekeknek tok jo, hogy ilyen kapcsolatot lat, tenyleg). Na, nindegy... szerencsere mindig lesznek ilyen buta nok, mert az ilyen szerencsetlen hazas fasziknak ugyis kell a punci.

21/N

2016. nov. 23. 08:40
 23/46 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon ügyes vagy 21! Akkor most gondolkodj el azon,te miért csak dugipajti voltál 10 évig és miért nem a NŐ (nagybetűvel),akiért otthagyták a feleséget.

Senki nem bántja a kérdezőt,de a pasikáját ő ismeri fél éve,legyen már ennyi sütnivalója,ha szexen kívül mással is meg akarja lepni. Egyébként kapott jó ötleteket!

2016. nov. 23. 08:44
 24/46 anonim ***** válasza:
9%

#22 Ez neked miért fáj?

Én sosem akartam, hogy elváljon.Mellette voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim.A szex és a hosszú beszélgetések tartottak csak össze minket.

Tapasztalatlan vagy még, ha annyi idős leszel mint most én, lehet máshogy fogod látni.

Bár lehet akkor is ilyen prűd pitsa maradsz.

És egyvalamit elhihetsz nekem: a prűd és frigid nőket megcsalják.Akinél nincs tabu, azokat nem.

2016. nov. 23. 08:46
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
Hangsúlyozom, nem akartam, hogy elváljon, ugyanis volt olyan időszak, hogy élettársam lett mellette közben.
2016. nov. 23. 08:48
 26/46 anonim ***** válasza:
37%

:-D

Ne bssz! Hány éves vagy? És még mindig csak szeretőstátuszban leledzel?

2016. nov. 23. 08:49
 27/46 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy valaki nem all ossze hazas pasikkal, nincs egyenes aranyossagban azzal, hogy frigid (nem is erted a szo jelenteset :D) es prud pitsa. Koszonom szepen, van parom, aki felvallal, akivel nem kell a felesege elott bujkalni, mert lehet hogy idosebb vagy, de hogy semmire nem tartod magad a puncid erteken kivul, az is vilagos.
2016. nov. 23. 08:50
 28/46 anonim ***** válasza:
0%

21 éves kislány, miért jó az neked, ha lek***zhatsz?

Te még messzi vagy attól, hogy nőnek nevezd magad, gyerek vagy még.

Az, hogy láttál legfejjebb egy hímtagot életedben, kevés a tapasztalathoz.

2016. nov. 23. 08:50
 29/46 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy...már rég vége.

1,5 éve együtt élek valakivel, és eszem ágában nincs megcsalni, ugyanis olyat és azt nyújtja nekem a szexben, amit eddig senki.

30 fölött már.

2016. nov. 23. 08:52
 30/46 anonim ***** válasza:
77%
Jol van, ezek szerint mar abban is merjuk az erteket es tapasztalatot, hogy ki hany himtagot latott eleteben? A hazas 10 tapasztalat ponttal tobbet er? :D Mert akkor gratulalok, nyertel, valoban :D. Rengeteg ertek van es volt a puncidban 10 even at, tudjuk, olvastuk :D.
2016. nov. 23. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!