Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha beleszerettem a legjobb barátomba, de van párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Még egyetem előtt költöztem össze a párommal a saját otthonunkba. Ő teljes állásban dolgozik, én részmunkaidőben, mellette tanulok. Egyetem alatt ismertem meg a legjobb barátomat, egy-két évig nem is gondoltam rá sehogy máshogy, mint egy nagyon jó barátra, és ő sem érzett semmi többet, és akkoriban neki is volt párkapcsolata. Három hónapja ő kilépett a kapcsolatából, ami elég problémás volt, és természetesen az én vállamon sírta ki magát. Szívesen segítettem neki, de mivel több időt töltöttem vele, úgy éreztem, hogy kezdek beleszeretni. A srác már rendben van, próbál új párkapcsolatot kialakítani, randizik is egy lánnyal, akivel komolynak tűnik a dolog. Próbálok eltávolodni tőle, mert szeretem a páromat, szeretnék vele maradni, és mindenképpen el akarom kerülni, hogy bármit is mutassak ebből neki.

A legjobb barátommal nem kívánok párkapcsolatot kialakítani, vagy viszonyt folytatni - vagyis mivel szerelmes vagyok, jó lenne vele lenni, de a jelenlegi párom jelenti számomra az otthont.

A saját párkapcsolatom nem tökéletes, a szexuális életünkben akadnak problémák, ugyanis nem igazán van meg az a vonzalom, havonta max kétszer van köztünk intimitás. Lelkileg nagyon jól megértjük egymást, szeretünk együtt lenni, a társamnak, otthonomnak tartom.

Mit tehetnék ilyenkor? Érzelmileg kezdem egy kicsit nyúzottnak érezni magam.

23/N

2016. nov. 22. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Bocsanat, ha nyers leszek, de azert egyutt lenni valakivel, mert egyedul max. a rezsit tudnad kifizetni, az nem kellemetlen? Szerintem elegge.
2016. nov. 22. 12:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Leírom a saját helyzetem, hátha segít...

Én több évnyi házasság után voltam ilyen helyzetben, amikor már kvázi lakótársakként éltünk együtt, de a párkapcsolat nem működött. Arra a döntésre jutottunk, hogy szakítunk, de ÁTMENETILEG lakótársként maradtunk egy ingatlanban, mert én sem tudtam volna egyedül fenntartani a lakást, amit korábban ketten tartottunk fenn. A helyzet érdemben nem sokat változott, hiszen már régóta nem volt köztünk több puszta lakótársi viszonynál, csak ez így tisztázva is volt, mindenki élhette a saját életét, ismerkedhetett másokkal, stb.

Nem állítom, hogy a legjobb megoldás volt, okozott is kisebb súrlódásokat, de azért messze jobb volt, mint egy színlelt párkapcsolatban sínylődni, és eljátszani, hogy minden rendben van köztünk.

Aztán idővel ez is rendeződött, külön tudtunk költözni, rendes kapcsolatot kialakítani. Átmeneti megoldásként igenis működött a dolog, szóval ha más lehetőség nincs, érdemes megpróbálni ezt is.

2016. nov. 22. 14:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Féltem kiírni a kérdést, mert aggódtam, hogy mindenki negatívan fog elítèlni, de nagyon sok pozitív válasz erkezett, köszönöm nektek.
2016. nov. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!