Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha túlságosan függök a pasimtól?
Nekem se igazán van hobbim, és a baráti köröm is jóval csekélyebb, mint a páromé. Ezzel önmagában nem lenne gond, de a barátaim mind más településen élnek, ritkán tudunk találkozni, csak neten beszélgetünk. Így időt ők nem vesznek el ténylegesen a mindennapjaimból. Párom viszont táncol, hetente akár többször is próbája van, több ismerőse van, mint nekem. Ő azonban bevon ezekbe a programokba, visz magával, ha úgy adódik (persze nem mindig megyek vele). Az Ő hobbija pedig mára már az enyém is lett, legalábbis próbálkozom. Elkezdtem táncolni én is, hogy később tudjak majd én is vele táncolni.
Nem tudom, hogy a Te párodnak mi a hobbija, de esetleg abba nem tudsz bekapcsolódni? És akkor féltékenykedés se lenne. Vagy azt is ráakaszkodásnak érezné?
A saját hobbi, érdeklődési kör pedig nem hülyeség. Ha már elkezdted, jó úton jársz, de ne várd, hogy egyből eredménye lesz :) Légy türelmes, és kialakul :)
olvass könyveket, nézz filmet, kezdj el mozogni, főzz újakat, készíts sajátkezű dísztárgyakat..stb.
ne akarj mindenbe most hirtelen belevágni, próbáld ki egyesével őket. pl. nézz meg egy filmet, kezdj el egy sorozatot nézni.
örülök, hogy beláttad, hogy változtatnod kell a helyzeteden.
ezért helytelen, ha valaki azt mondja a párjára, hogy ő a mindene, mert ha nincs a párja, akkor ő egy senki, egy nulla, tehát egyedül nincs is élete.
sok sikert a hobbikeresésben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!