Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan függök a barátom figyelmétől, hogy szakadhatnék le róla?
Sajnos én is. Pl. én a telómat nézem egyfolytában fent van e face/skype -on. Csak mivel ugye kiírja, hogy mikor vagy fent ciki,
Most próbálom nem nézni írt e mit gondol, gondol e rám napközben.
próbálok másra koncentrálni,
Szerintem próbálj nem a barátodon agyalni, én is ezt teszem bár rohadt nehéz.
Kitartást.
1. vagyok.
Ti mióta vagytok együtt? Mi 9 hónapja.
A bizalom megvan az irányába? mármint nem azért keresed folyton hogy csekkold hanem mert hiányzik. (én így vagyok ha pl. eltelik 2-3 óra és nem írt rám vagy nem válaszolt már minden bajom van.
Most próbálok kicsit lazítani ezen nehogy a barátomnak esetleg sok legyek. (érted) Tényleg a barátod ehhez hogy viszonyul? Ő is igényli a Te társaságodat? Mármint szerintem ha nem látod rajta, hogy ez teher neki addig nincs nagy baj. Én egy kicsit észrevettem a barátomon hogy ritkábban ír napközben meg pl. nem ír annyi szivet 8szokik le a smile-król mint korábban. Ezt vettem úgymond én intő jelnek mert élőben minden tökéletes csak ilyenen nem akarom elrontani. Mondjuk megértelek mert én is nehez birom ki a következő taliig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!