Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakadhatnék el egy olyan fiútól akivel már csak megszokásból vagyok együtt?
Keress mást! Hidd el, nehéz lesz, de ha jó embert találsz, el tudja feledtetni :) És soha, de soha ne hasonlítsd össze előző pároddal az újat.
És ne sírj, attól semmi nem változik, max a szemeid lesznek vörösek.
Hát, ezt neki kéne elmondanod.
Állítsd tények elé, szedd össze a mondandódat.
1. Nem vagy vele boldog
2. úgy érzed nem figyel rád
3. ha nem változik valami, (nem szeretne változtatni), akkor szakítsatok
Pár hasznos gondolat, mikor férfival beszélsz:
Ne használd a "MINDIG" "SOHA" szavakat. Mert bele fog kötni, és eltértek a tárgytól. Konkrét eseteket hozz fel a mondandód igazolására (kb h tényleg elhanyagol.. mikor mit nem tett... bár ezt is utálni fogja, lehet szükséges)
A sírás zsarolás. Ha komolyan el akarod juttatni az agyáig a mondandódat, akkor ne pityeregj közben. Mert elfogad bármit, csak hogy abbahagyd, nem gondolja komolyan, és ráadásul a szokásos hiszti számlájára írja majd. Szóval végig maradj higgadt.
Próbáld meg inkább a tényeket elé tenni, és nem az érzéseidet, érzeteidet. Hidd el, nagy ívben tudunk rá sz@ri (sorry!!), hogy mikor éppen mit éreztél.
Én legalábbis örültem volna, ha az exem anno valahogy így elmondja mi baja, és nem félredug.
23F
Hidd el fogsz találni olyan srácot, akitől többet kapsz és nem lesz ez a kötődés már felé... és ne halogasd, én is azt tettem és húztam 2 évig , semmi értelme nem volt már, nagyon megbántam !
Szóval tisztázd előbb magadban, aztán szakíts ha úgy döntesz.
Tudod Új Év Éj élet !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!