Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek egy csajjal például ha csak én vagyok vele?
Figyelt kérdés
Pár témát mondhatnátok :)2010. ápr. 29. 17:58
1/6 anonim válasza:
ezt így nem lehet megmondani szerintem...ismerni kell hozzá a lányt, milyen az érdeklődési köre...meg ez általában szerintem jön magától, és amit szerintem próbálj elkerülni, az az, hogy mindenképpen ebszélni akarsz...szerintem attól rosszabb nincs
2/6 anonim válasza:
páldául :mit szokott csinálni szabadidejében kedvenc szine kedvenc zenéje mien filmeket szeret nézni... hova szokott menni bulizni annyi mindenről lehet ..
3/6 anonim válasza:
először lehetnek felszínes témák: annyira szépen süt a nap, ilyenkor mindig mindenhez jobb kedvem van.. vagy milyen rossz az idő pedig tavasz van.. aztán kérdezheted a nyárról is, vagy hogy miket szeret csinálni ha épp nem tanulnia kell, vagy hogy megy neki a tanulás, itt te is mondhatsz magadról.
5/6 anonim válasza:
semmi féleképpen ne a szexről ha csak nem perverz a csaj :D
kérdezd meg h milyen témák érdeklik :D
pl :merre jár bulizni.. mit szeret csinálni .. :)
6/6 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mi az ami erdekli ot es amikor elmeseli, hogy olvasni szokott, meg lovagolni es tevezni, akkor kerdezd meg, hogy borotvalja-e a puncijat es lenyeli-e, hiszen ez meg teged erdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!