Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud ajánlani egy jó keresztény párkapcsolati terapeutát?
Kicsit zűrösek a dolgok mostanában a párommal.
Budapest - lehetőleg XVIII.Kerületben.
Köszönöm!
Abszolút nem szeretném széttrollkodni a kérdésed,
leírnád a korotokat, meg hogy házasok vagytok-e.
Mert, ha pl. nem (mármint nem vagytok házasok) szerintem kezdjétek azzal, hogy
elégetitek a "Spílhózni"-s könyvet. Annak aki nem tudná ez
egy könyv fiatal keresztény párkapcsolatokról, hogy d*gni bűn.
Megérzésem szerint ilyesmi van a háttérben, ha nem elnézést kérek.
Nekem az életemet az a rohadt könyv tette tönkre
Ezt úgy írom, mint hívő ember, aki őszintén hiszek Istenben,
de amit az egyház tart a szexualitásről az kicsit állszent,
és különösen azért bosszant fel, mert aki pl. nem hívő
jogosan(!) puffog hogy ezek az emberek kretének
A katolikus egyháznak van egy alapítványa,ahol keresztény pszichológusok segítnek helyrehozni párkapcsolatokat.
Mi is jártunk oda az exM-mel 16 éve,de az az időszak annyi fájdalommal járt,hogy elmém képtelen visszahozni az emlékeimet.
Attól, hogy minden elé odateszitek, hogy keresztény, még nem lesz más. Menjetek el ehy "sima" terapeutához.
Gondolom nem keresztény teát iszol, keresztény seprűvel söpörsz és keresztény palacsintasütőben sütöd a keresztény palacsintát.
Ugyanolyan ember vagy, mint mindenki más.
Van kifejezetten keresztèny párkapcsolati terapeuta? Az mivel tud többet, mint a "sima" terapeuta? Komolyan annyi marhaságot olvastam, hogy kisült az agyam.
Nem lenne egyszerűbb megbeszèlni a dolgokat? Ha meg nem lehet helyrehozni, akkor külön kell menni.
Szia! Ha még szükséged van ilyenre, bár nem kimondottan keresztény, de a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésének meghívott oktatója. Nagyon normális, nagyon jó írásai vannak. Bár nem jártam utána, szerintem ő vallásos is. Ajánl is olyan könyvet és filmet, amit pl. keresztény unokanővérem is ajánlott nekem és mindkettőben jelen van a vallásos vonulat, de közben egy nem vallásos ember is okulhat belőle. Itt tudod megnézni őt: [link]
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!