Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki tud ajánlani egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud ajánlani egy jó keresztény párkapcsolati terapeutát?

Figyelt kérdés

Kicsit zűrösek a dolgok mostanában a párommal.

Budapest - lehetőleg XVIII.Kerületben.

Köszönöm!

2016. nov. 17. 23:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Abszolút nem szeretném széttrollkodni a kérdésed,

leírnád a korotokat, meg hogy házasok vagytok-e.

Mert, ha pl. nem (mármint nem vagytok házasok) szerintem kezdjétek azzal, hogy

elégetitek a "Spílhózni"-s könyvet. Annak aki nem tudná ez

egy könyv fiatal keresztény párkapcsolatokról, hogy d*gni bűn.

Megérzésem szerint ilyesmi van a háttérben, ha nem elnézést kérek.

Nekem az életemet az a rohadt könyv tette tönkre

Ezt úgy írom, mint hívő ember, aki őszintén hiszek Istenben,

de amit az egyház tart a szexualitásről az kicsit állszent,

és különösen azért bosszant fel, mert aki pl. nem hívő

jogosan(!) puffog hogy ezek az emberek kretének

2016. nov. 18. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:

A katolikus egyháznak van egy alapítványa,ahol keresztény pszichológusok segítnek helyrehozni párkapcsolatokat.

Mi is jártunk oda az exM-mel 16 éve,de az az időszak annyi fájdalommal járt,hogy elmém képtelen visszahozni az emlékeimet.

2016. nov. 23. 07:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Attól, hogy minden elé odateszitek, hogy keresztény, még nem lesz más. Menjetek el ehy "sima" terapeutához.

Gondolom nem keresztény teát iszol, keresztény seprűvel söpörsz és keresztény palacsintasütőben sütöd a keresztény palacsintát.

Ugyanolyan ember vagy, mint mindenki más.

2017. jan. 8. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Pál Feri atya
2017. jan. 8. 14:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Van kifejezetten keresztèny párkapcsolati terapeuta? Az mivel tud többet, mint a "sima" terapeuta? Komolyan annyi marhaságot olvastam, hogy kisült az agyam.

Nem lenne egyszerűbb megbeszèlni a dolgokat? Ha meg nem lehet helyrehozni, akkor külön kell menni.

2017. jan. 8. 15:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Gondolom azért keres keresztény terapeutát, mert ő pl. nem javasolná a válást. Egyébként ha jók a terapeuták nem hozzák be a saját kis dolgaikat a terápiába hanem nektek segítenek.
2017. jan. 8. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia! Ha még szükséged van ilyenre, bár nem kimondottan keresztény, de a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediátor képzésének meghívott oktatója. Nagyon normális, nagyon jó írásai vannak. Bár nem jártam utána, szerintem ő vallásos is. Ajánl is olyan könyvet és filmet, amit pl. keresztény unokanővérem is ajánlott nekem és mindkettőben jelen van a vallásos vonulat, de közben egy nem vallásos ember is okulhat belőle. Itt tudod megnézni őt: [link]

Remélem, tudtam segíteni.

2017. jan. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!