Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy feejtsem el az aki eletem nagy szerelme lehetne?
Csalad barati tarsasagbol ismerjuk egymast.
Nar gyerekkoromban is nagyon tetszett,sokaig azt hittem,hogy ez nem kolcsonos,de kesobb kiderult ,hogy nagyon is.Mire 24 eves lettem egy csaladi osszejovetelnel,talalkoztunk es onnantol nem volt vissza ut osszejottunk.Csodaltos evet toltottunk eggyutt.Csak titokban tartottuk,mert feltunk mit szolnak hozza a csaladunk,ped ig mindenben passzoltunk,kivulrol,bellurol,2 evvel idosebb nalam.
A problema az volt,hogy az erzelmeket nem tudtuk megbeszelni,mindent csak egymas szemebol akartuk kiolvasni.
Nagyon szerelmes voltam illetve vagyok is bele,de soha nem mertem kimutatni.
Egy evre ra szakitottunk,mert elegem volt a titkolozasbol es felakartam vallalni,de ő meg mindig nem,mert h mit szolnak hozzank.
Ennek mar 5 eve,hogy felejtsen el?
Kb negyedevente talalkozunk,de mindent tudunk egymasrol,hogy kivel mi tortenik.Neki van rogton utanam kapcsolata azota is vele van. De hallottam mar,hogy boldogtalan.
Mi mindketten kisse,depressziv magunknakvalok,vagyun,egy jo nagy adag megfelelesi kenyszerrel
Hat ez az ,egy-ketten akik megtudtak,meg orultek is volna nekunk.
Mondjuk apam nem,de csak azert mert az ő apjanak nincs jo hire. De ez engem mar nem zavar.
Mivel sok ido telt el,azert arra gondoltam bevallom mit erzek iranta;
Utana talan konnyebb lenne tullepni
Tegyem olyan erővel?jesszus,megis,mit fejez ez ki?eddig sem voltam ramenos fajta.
Kifejtened bovebben?☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!