Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ilyenkor mi van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi van? Egyszerűen nem értem! Ez még szimpla szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

7 Hónapja nincs párom 2,5 hónapja belevágtam egy szexkapcsolatba és az elején letisztáztuk hogy csak szex semmi más. 1,5 hónapja 2 alkalom után mondtam hogy fejezzük be mert nekem ez nem megy szarul érzem magam, azt mondta megérti látta is rajtam hogy mostanában nyomaszt valami nem akar bántani vagy rosszat nekem és ennyiben maradtunk. Minden héten járok hozzájuk takarítani és 3-4 hónap múlva oda is költözöm így esett meg hogy 2 hete elkapott hogy milyen jól nézek ki sőt egyre jobban, és megkérdezte hogy nincs-e kedvem átmenni este. Gyerekes anyukaként macera a dolog de végül is 1 órára sikerült elszakadnom és végig olyanokkal jött hogy ha ott fogok lakni mindennap együtt leszünk megkérdezte hogy azóta voltam e valakivel,megmondtam hogy nem és erre kb le se tudtam vakarni magamról e hete öleltem meg először az ágyban meg is jegyezte hogy ez az első alkalom hogy átöleltem és hogy mennyire örül. Dolgunk végeztével nem akart elengedni folyamatosan azzal jött hogy maradjak vele reggelig ölelgettet puszilgatott alig tudtam le vakarni hogy vár a gyerekem mennem kell. Aztán mindennap írt keresett szombatig akkor adtam oda a szülinapi ajándékát mert hát barátok vagyunk figyeltem hogy semleges dolgokat kapjon semmi szívhez szóló stb Aztán annyit írt hogy ne gondoljak bele semmit mert ez csak szex mire közöltem hogy én ezt tudom. Majd a konyhában adott a homlokomra egy puszit annyit mondott hogy nagyon szép vagyok és hiányoztam neki az elmúlt héten és örül hogy láthat nem volt szex semmi aznap azt mondta nem is ér rá és azóta hír se semmi róla. Gebedjek meg ha értem.

Szerintetek?

2016. nov. 17. 07:39
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Azóta beszéltünk. Mondtam neki hogy fejezzük be és maradjunk a barátságnál. Azt mondta hogy nem szeretne csak a barátom lenni de nem szeretne fejest sem ugrani egy kapcsolatba és hogy tudja hogy milyen önző dolog ez tőle. Végül megbeszéltük hogy randizni fogunk és párkapcsolati szinten is ismerkedünk fogunk és majd kialakul ami kialakul :) Köszönöm mindenkinek a bátorító és kedves szavakat a többiek meg pukkadjanak meg :) :)
2016. nov. 17. 23:57
 22/22 anonim ***** válasza:

Persze, nem kell tervezni, lesz ami lesz, majd kialakul :) Egyébként meg ha összejöttök, de mégsem működik, attól még maradhattok barátok. Nekem is több exem is megmaradt barátként.

Sok sikert!

2016. nov. 18. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!