Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ilyenkor mi van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi van? Egyszerűen nem értem! Ez még szimpla szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

7 Hónapja nincs párom 2,5 hónapja belevágtam egy szexkapcsolatba és az elején letisztáztuk hogy csak szex semmi más. 1,5 hónapja 2 alkalom után mondtam hogy fejezzük be mert nekem ez nem megy szarul érzem magam, azt mondta megérti látta is rajtam hogy mostanában nyomaszt valami nem akar bántani vagy rosszat nekem és ennyiben maradtunk. Minden héten járok hozzájuk takarítani és 3-4 hónap múlva oda is költözöm így esett meg hogy 2 hete elkapott hogy milyen jól nézek ki sőt egyre jobban, és megkérdezte hogy nincs-e kedvem átmenni este. Gyerekes anyukaként macera a dolog de végül is 1 órára sikerült elszakadnom és végig olyanokkal jött hogy ha ott fogok lakni mindennap együtt leszünk megkérdezte hogy azóta voltam e valakivel,megmondtam hogy nem és erre kb le se tudtam vakarni magamról e hete öleltem meg először az ágyban meg is jegyezte hogy ez az első alkalom hogy átöleltem és hogy mennyire örül. Dolgunk végeztével nem akart elengedni folyamatosan azzal jött hogy maradjak vele reggelig ölelgettet puszilgatott alig tudtam le vakarni hogy vár a gyerekem mennem kell. Aztán mindennap írt keresett szombatig akkor adtam oda a szülinapi ajándékát mert hát barátok vagyunk figyeltem hogy semleges dolgokat kapjon semmi szívhez szóló stb Aztán annyit írt hogy ne gondoljak bele semmit mert ez csak szex mire közöltem hogy én ezt tudom. Majd a konyhában adott a homlokomra egy puszit annyit mondott hogy nagyon szép vagyok és hiányoztam neki az elmúlt héten és örül hogy láthat nem volt szex semmi aznap azt mondta nem is ér rá és azóta hír se semmi róla. Gebedjek meg ha értem.

Szerintetek?

2016. nov. 17. 07:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igazad van tényleg ilyen volt az utolsó 2 kapcsolatom,és nem csak lelkileg bántalmaztak. Ezért is nem érzem magam késznek egy rendes kapcsolatra. Van rendes kapcsolat anno nekem is volt és szeretnék is majd de most még nem. Korainak érzem és ha fejvesztve beleugranék egy kapcsolatba nem lennék képes végig vinni. Most szedegetem össze magam és így jobb is. Most még félek egy komoly kapcsolattól, nyugodtan el lehet ítélni de így legalább nyugodtabb vagyok. Szerintem egy gyereknek is jobb ha az anya nem labilis. Nekem azok a beszélgetések amit ezzel a férfival ejtek meg nagyon megnyugtatnak és ő segített összekaparni magam szóval a jelenlegi helyzet most még tökéletesen megfelel.

2016. nov. 17. 09:14
 12/22 A kérdező kommentje:
*volt
2016. nov. 17. 09:15
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
hagyd a sok álszent fapinát.amiért gyereked van attól még jól érezheted magad,főleg ,ha megfelelően gondoskodsz róla.
2016. nov. 17. 09:41
 14/22 A kérdező kommentje:
Mindene megvan nem vagyunk gazdagok de amire kell arra jut. Munka után alig várom hogy haza érjek aztán etetés,fürdetés,esti mese. Velem alszik nem is tudnék nélküle de ő sem nélkülem.=^.^= Meg nagyon kétlem hogy az a havi 2 óra hossza amit "szórakozással" töltök bármilyen mértékben is negatívan befolyásolná a gyermekem életét.
2016. nov. 17. 09:53
 15/22 anonim ***** válasza:
54%

Én is elváltam, két gyerekkel, és nem sem akartam melegváltásban új komoly kapcsolatot. Ennek tükrében írom, amit írok:

Te saját magadat alázod ezekkel a kapcsolatokkal. Akkor is, ha összejössz és szülsz olyannak, aki testileg és lelkileg bántalmaz, és akkor is, ha elviseled, hogy ürítőedénynek használjon valaki.

A komoly kapcsolat és az "összejárunk dugni, de semmi gyengédség vagy érzelem!" kapcsolatok között van még bőven átmenet, és ahogy elnézem, te ebben a két szélsőségben tudsz csak gondolkodni.

Nekem ott dobta le az agyam az ékszíjat, hogy hónapok óta dugtok, de most öleted át először... Atyavilág!!! Te tényleg ennyire nem hiszed el, hogy egy férfi tud gyengédséget adni, és neki is szüksége lehet érzelmekre?!

Szerintem te ezt most eltaktikáztad, mert annyira ügyeltél, hogy őrizd a látszatot, hogy nálad érzelmekről szó sem lehet, hogy elüldözted magad mellől azt a pasit, aki kezdett belédszeretni. Ő most ül a seg.gén, és gondolkodik, hogy ennek így van-e értelme, mert nem akar sérüléseket szerezni egy olyan "kapcsolatban", ahol neki vannak érzelmei, de ezt nem viszonozzák.

Most mi a búbánatos kis fa.szom lenne akkor, ha kiderül, hogy kedvelitek egymást, és nem csak testi vágy van?! Mi van akkor, ha havonta egyszer beültök egy kávéra, nyilvános helyen, és elkezditek felvállalni, hogy "jártok"? Összedőlt a világ?

Két hül.ye, makacs ember, akik úgy csinálnak, mintha szégyen lenne, ha megkedvelik azt, akivel kefélnek. Mondjuk tény, hogy elég fura, ha valaki beleszeret a vibrátorába.

Te is érdekes forma vagy, ha gyengédségre és érzelmekre nincs szükséged, de arra igen, hogy valaki érzések nélkül ürítésre használjon, mert "az kölcsönösen jó mindenkinek". Neked ez a JÓ?! Komolyan erre vágysz?!

Ha csak a szex hiányzik, normális nő egyszerűen lerendezi magának, garantált az orgazmus, nem aláz meg senki, nem kell aggódni, és meg van oldva.

Neked nem a kielégülés hiányzik ezek szerint, hanem az, hogy legyen egy pasi, aki használ, konkrétan kihasznál, és tudod továbbra is játszani a mártír szerepét, hogy "minden férfi rohadt disznó, aki csak bánt, a farkának él, és semmi másra nem jó".

Így, ezzel a lelkülettel, meg ezzel a hozzáállással tényleg csak olyan pötsöket fogsz bevonzani az életedbe, akik nem értékelnek téged, csak a tested használják, és nem fogadják el a gyerekedet sem.

Pedig nem egy példát lehet látni szerte a világban, hogy válás után sikerül kisgyerekkel is olyan párt találni, akivel egy család lesztek, elfogadja a gyereket is, sajátjaként, és tanulva a hibákból: legtöbbször a második házasság (vagy élettársi kapcsolat) sikeresebb és tartósabb.

Te meg visszaléptél egy szintet, sőt, egyszerre többet is.

Miközben azzal áltatod magad, hogy ezzel csak magadat és a gyereket véded...

Neked tényleg az lenne a legjobb, ha most lehiggadnál, helyre tennéd magadban a dolgokat, tanulnál az eddigi hibákból, képes lennél lelkileg erősebben és tapasztalatokban gazdagabban továbblépni. És akkor kezdenél el pasizni, ha nem a fa.sz hiányzik a lábad közül, hanem egy férfi hiányzik az életedből. És akkor lehet, hogy férfit is találnál, nem csak fa.szokat!

De szerencsére ez a te életed, és azt meg úgy csellózod el, ahogy jól esik.

2016. nov. 17. 10:14
 16/22 A kérdező kommentje:

A párom sosem bántott a terhességem előtt szerettem boldogok voltunk minden szuper volt majdnem 5 hónapos terhes voltam mikor először megütött és kicsivel több mint 3 hónapos amikor lelkileg kezdett terrorizálni. Aztán meg is csalt így 6 hónapos terhesen kidobtam.

Mint már fentebb is leírtam nekem érzelem nélkül nincs szex és szeretem azt a férfit akivel együtt vagyok de a szerelem nincs jelen. 3x voltunk együtt testileg szóval nem az hogy nem karoltam át vagy öleltem meg mint havert mert ez már milliószor megtörtént, hanem most először éreztem azt hogy milyen is jó vele hogy mennyire megért és hogy szeretem jobban is mint szimpla barátot, ezért is történt az hogy először öleltem meg úgy ahogy egy nő ölel egy férfit ha szereti az adott felet.A vele való szexet meg aztán végképp nem nevezném du*ásnak sőt hozzá és a vele való "kapcsolatomhoz" képest az eddigi kapcsolataim tűnnek úgy hogy semmibe vettek a szex meg nekem olyan amilyen ami őket ugye abszolút nem érdekli. Kaptam már meg kapcsolatban hogy nekem pont ugyanannyi időm van mint neki. Ugye milyen frankó dolog?! Ő jelentette ki többször is hogy nem akar komoly kapcsolatot mert heti 7-ből 7 napot dolgozik és ha akarna sem tudna kellő figyelmet fordítani a párjára az emiatt való hisztikből meg elege van. Én meg természetesen megértem hogy sokadik sz*r kapcsolata után nem akar hirtelen még egyet.Volt anno egy megjegyzése hogy ritkán keresem de most őszintén, nőként én teperjek?! Egy darabig mindig én kezdeményeztem a beszélgetéseket,párszor ő is de aztán meg elhagyta ezt a dolgot én meg inkább nem stresszeltem magam rajta.

Mi régen is és most is ha van időnk beülünk 1 kávéra valahova együtt vásárolunk de ezek nem randik csak megszokott dolgok amik 4 év barátság után megszokottak lettek. Tavaly Paris-ban voltunk 4 napot a baráti körrel,ő is jött általában együtt tekeregtünk mert engem főként a múzeumok érdekeltek ahogy őt is. Semmi nem történt és nem is történhetett volna most is csak azért mentem bele a dologba mert minden indok amit felhozott helytálló volt és szeretjük is a másik társaságát. Soha nem illetném 1 rossz szóval sem hogy játszhassam a "mártírt" tisztelem és becsülöm mint férfit. Hidd el nekem nem a fas hiányzik a lábam közül hanem egy férfi aki tisztel,és nőként kezel és ezáltal képes elfogadni hogy jelenleg szerelemre még képtelen vagyok. Sokszor megpuszilja az arcom a homlokom vagy a fejem búbját, megölel vagy át karol. Valószínűleg nagyon szegényes a lelki világom, de nem érdekel engem ezek a gesztusok boldoggá tesznek és ilyenkor értékesnek érzem magam. Ha mások szerint emiatt riherongy vagyok akkor lelkem rajta nem érdekel.

2016. nov. 17. 15:04
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
16, Ahogy ezt leírtad már nem tartalak ribinek. Remélem jól alakul majd az életed! Drukkolok!
2016. nov. 17. 15:08
 18/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó kommented alapján, szerintem te is kezdesz beleszeretni. Ne gátold ezt meg. Lehet hogy ő lesz a jövőd hisz ezek szerint ti egymás támaszai vagytok a sok nagy csalódás után, és jobban ismeritek egymást mint az exeitek.
2016. nov. 17. 15:47
 19/22 omba ***** válasza:

Én semmi elitéledőt nem látok ebben, igen ő valszeg többet lát a kettőtök kapcsolatában, mint a sima szexet.

N foglalkozz az előző élményeiddel, - láthatóan másféle alak,és mire föl tételezel róla bármi olyat, amibe már belecsöppentél?

2016. nov. 17. 15:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Pont ettől félek hiszen bele tudnék szeretni de ha mégsem jönne össze a dolog egyértékes barátot veszítenék és nem vagyok biztos benne hogy megérné :(
2016. nov. 17. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!