Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkednek a pasik amikor szerelmesek?

Figyelt kérdés
eléggé nyugtalan vagyok már napok óta, sírok állandóan nagyon kész vagyok:((( Mert van 1 olyan sejtésem h a barátom megcsal:(( Mert a meccs fontosabb neki, meg amikor felhívott üvöltözött velem h rakjuk le 1 perc után mertelfogy a pénze, aki szerelmes az nem csinál ilyet:( Meg még van 1 pár dolog. Szóval milyenek a fiúk maikr szeretnek vkit?
2010. ápr. 29. 07:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nem igaz. Hanem inkább örülnék neki, és erősítené a kapcsolatunkat.
2010. ápr. 29. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Tudat alatt megunnád, hidd el. Nálunk is ez volt. :)
2010. ápr. 29. 16:09
 13/20 anonim válasza:
De ez nem minden esetben igaz. Szerintem az nem baj, ha valaki kimutatja az érzéseit. Sőt én olyan pasi vagyok aki kimutatja,h szereti a kedvesét. Nem szeretem,ha valaki mellettem csak játsza az agyát! Az a lényeg,h szeresen ő is és kész!
2010. máj. 11. 09:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Ha a tegnapi Barcelona-Inter miatt volt akkor az megbocsájtható :) de amugy komolyan, amikor én szerelmes vagyok a barátnőm mindennél fontosabb, sőt ha tudom h rossz kedve van akkor nem is tudok rendesen focit nézni mert idegesit h miattam szomorú.. lehet h ő abba a nemtörődöm kategoriába tartozik, sajnos sok ilyen van! F25

Hol vannak az ilyen pasik az én életemből????

2010. máj. 12. 13:26
 15/20 anonim válasza:
Mint barátok köztbe a Ricsi
2010. máj. 12. 13:33
 16/20 anonim válasza:
Sztem meg kéne értened,hogy nem csak te vagy neki a világon és a sport amit csinál azt szereti. Gondolom régebb óta sportol mint veled jár. Te is kezdj el sportolni azt akkor rájösz, hogy nem lehet azt ugy hanyagolni ha verseny szerüen cisnálod. Erről ennyit
2010. máj. 12. 13:35
 17/20 A kérdező kommentje:
arról meg annyit h nem ő sportol, csak nézi:D De ez gondolom már mind1
2010. máj. 12. 13:37
 18/20 anonim ***** válasza:

nincs értékrendje a srácnak

eléd helyezi a focit...

te is helyezz ő elé vmit

ne ő legyen életedben a lényeg, ha te sem az vagy neki

és nem rosszindulatból írom

2010. máj. 12. 13:57
 19/20 anonim ***** válasza:

hát az biztos hogy nem őrülten szerelmes. de ha kiabál veled gyakran, akkor valsz kicsit se szerelmes...

mer ha már régóta együttvagytok, akkor a meccs is előtérbe fog kerülni, éveken át nem tud az ember annyira szerelmesnek lenni, ez igy természetes, de attól még szerethetne és lehetne kedves is!

2010. máj. 12. 16:09
 20/20 anonim válasza:

Szerintem nem Ő az igazi számodra, mert ha az lenne figyelme rád..ha meg szerelmes lenne minden elé helyezne, TE lennél neki az első.

Biztos, hogy idővel fogsz találni magadnak egy fiút akinek TE leszel a legfontosabb.

2010. máj. 12. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!