Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkednek a pasik amikor szerelmesek?
Ha a tegnapi Barcelona-Inter miatt volt akkor az megbocsájtható :) de amugy komolyan, amikor én szerelmes vagyok a barátnőm mindennél fontosabb, sőt ha tudom h rossz kedve van akkor nem is tudok rendesen focit nézni mert idegesit h miattam szomorú.. lehet h ő abba a nemtörődöm kategoriába tartozik, sajnos sok ilyen van! F25
Hol vannak az ilyen pasik az én életemből????
nincs értékrendje a srácnak
eléd helyezi a focit...
te is helyezz ő elé vmit
ne ő legyen életedben a lényeg, ha te sem az vagy neki
és nem rosszindulatból írom
hát az biztos hogy nem őrülten szerelmes. de ha kiabál veled gyakran, akkor valsz kicsit se szerelmes...
mer ha már régóta együttvagytok, akkor a meccs is előtérbe fog kerülni, éveken át nem tud az ember annyira szerelmesnek lenni, ez igy természetes, de attól még szerethetne és lehetne kedves is!
Szerintem nem Ő az igazi számodra, mert ha az lenne figyelme rád..ha meg szerelmes lenne minden elé helyezne, TE lennél neki az első.
Biztos, hogy idővel fogsz találni magadnak egy fiút akinek TE leszel a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!