Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkednek a pasik amikor szerelmesek?
Ja, hogy meccs. Hát, az más tészta.
Ha máskor nem csinál ilyet, ne aggódj.
hát a meccs az nálunk is fő dolog, de én általában olyankor nem zavarom. max leülök mellé nézni, és végig unom magam. de tudom h neki fontos. meg másfél órát kibírsz. ez még nem azt jelenti. mert mások is mondják, h látszik is a viselkedéséből, hogy szeret. hiába a meccs is fontos neki. de ha mondod neki, hogy valami baj van, akkor oda kéne rád figyelnie. de ha sűrűn mondogatsz ilyeneket, akkor lehet h már nem vesz komolyan.
de ha mondod, hogy nem vagy jól, és azt mja, h majd hnap megbeszélitek, akkor indulj el valahová. sétálni, vagy a barátaidhoz, de neki ne mondd h hova mész. ha keresni kezd 10-20 perc mulva, szal mikor még tart a meccs, akkor fontosabb vagy neki.
rem segítettem. próbáld ki. télleg megéri.
lercy/17
Én a barátommal nézem a meccseket,van h a haverjai is ott vannak...Na azt a kocsmai üvöltözést se könnyű elviselni,de már annyira megszoktam,hogy már kezdek ráhangolódni én is és tetszik:D
Ha nemcsak a foci a bűne és tudod h nem szeret,mert nem úgy viselkedik egy ideje,akkor hagyd ott.Akármennyire is fáj,idővel jobb lesz...
Rajtad áll a dolog!23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!