Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkednek a pasik amikor szerelmesek?

Figyelt kérdés
eléggé nyugtalan vagyok már napok óta, sírok állandóan nagyon kész vagyok:((( Mert van 1 olyan sejtésem h a barátom megcsal:(( Mert a meccs fontosabb neki, meg amikor felhívott üvöltözött velem h rakjuk le 1 perc után mertelfogy a pénze, aki szerelmes az nem csinál ilyet:( Meg még van 1 pár dolog. Szóval milyenek a fiúk maikr szeretnek vkit?
2010. ápr. 29. 07:50
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
elírtam bocs, amikor szerelmesek.
2010. ápr. 29. 07:53
 2/20 anonim ***** válasza:

Ja, hogy meccs. Hát, az más tészta.

Ha máskor nem csinál ilyet, ne aggódj.

2010. ápr. 29. 07:55
 3/20 A kérdező kommentje:
de csinál. az a baj már elég sok meccs miatt elhanyagolt engem. Mondtam neki nyugtalan vagyok, erre majd megbeszéljük holnap mert meccs van. Az én lelki állapotom ráér holnapig. Mind1. Nem érdekel már. Nem szeret én tudom.
2010. ápr. 29. 07:59
 4/20 anonim ***** válasza:
Ha a tegnapi Barcelona-Inter miatt volt akkor az megbocsájtható :) de amugy komolyan, amikor én szerelmes vagyok a barátnőm mindennél fontosabb, sőt ha tudom h rossz kedve van akkor nem is tudok rendesen focit nézni mert idegesit h miattam szomorú.. lehet h ő abba a nemtörődöm kategoriába tartozik, sajnos sok ilyen van! F25
2010. ápr. 29. 08:17
 5/20 anonim ***** válasza:

hát a meccs az nálunk is fő dolog, de én általában olyankor nem zavarom. max leülök mellé nézni, és végig unom magam. de tudom h neki fontos. meg másfél órát kibírsz. ez még nem azt jelenti. mert mások is mondják, h látszik is a viselkedéséből, hogy szeret. hiába a meccs is fontos neki. de ha mondod neki, hogy valami baj van, akkor oda kéne rád figyelnie. de ha sűrűn mondogatsz ilyeneket, akkor lehet h már nem vesz komolyan.

de ha mondod, hogy nem vagy jól, és azt mja, h majd hnap megbeszélitek, akkor indulj el valahová. sétálni, vagy a barátaidhoz, de neki ne mondd h hova mész. ha keresni kezd 10-20 perc mulva, szal mikor még tart a meccs, akkor fontosabb vagy neki.

rem segítettem. próbáld ki. télleg megéri.

lercy/17

2010. ápr. 29. 08:26
 6/20 anonim válasza:
Hát fiygeld. Sztem hagyd ott.Ha ennyire nem törődöm, akkor te is sz@rd le. Csak sz@rul fog neki esni, ha szeret téged!
2010. ápr. 29. 08:28
 7/20 anonim ***** válasza:

Én a barátommal nézem a meccseket,van h a haverjai is ott vannak...Na azt a kocsmai üvöltözést se könnyű elviselni,de már annyira megszoktam,hogy már kezdek ráhangolódni én is és tetszik:D

Ha nemcsak a foci a bűne és tudod h nem szeret,mert nem úgy viselkedik egy ideje,akkor hagyd ott.Akármennyire is fáj,idővel jobb lesz...

Rajtad áll a dolog!23N

2010. ápr. 29. 09:56
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát aki igazán szerelmes, az ilyet nem csinál. Barátnőm is így kezdte, mindig tanulnia kellett, meg hogy az egyetem, meg rossz a telefonja. Aztán végö lött. :)
2010. ápr. 29. 10:04
 9/20 A kérdező kommentje:
tudom h nem keresne meccs közben, mert spórolós meg minden. Max ha én keresem akkor visszahív ha nem vette fel, de ha én nem jelentkezem akkor ő sem.
2010. ápr. 29. 12:33
 10/20 anonim válasza:
Én irigylem:D Ha valaki teljesen kimutatja hogy szerelmes, akkor előbb utóbb pofára fog esni, sajnos én is ilyen vagyok, viszont mint látod, ő nem mindig mutatja ki,ezért aggódsz miatta, viszont ha kimutatná akkor megunnád, és elhagynád:)
2010. ápr. 29. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!