Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon sejti, hogy tetszik/fontos nekem, és nem barátkozni akarok?
Pár hónapja ismerjük egymást. Ő bevallotta, hogy érez/érzett valamit irántam, ám mivel a 2 éves kapcsolatát nem zárta még le, ezért most ne ma legjobb a helyzet köztünk.
Én meg teszem amit teszek...felajánlom, hogy elkísérem ide-oda, olyan programokat találok ki, ahol kettesben lehetünk, ha buszra száll, én megvárom azt a 10 percet, amíg kifut a járata, mindig úgy búcsúzom el tőle, hogy "Vigyázz magadra!" és hasonlók...
Szerintetek ezekből lejön neki, hogy ő nem barátként, hanem mint lány fontos nekem?
És ha nem tesz ez ellen semmit, tehát hagyja, hadd folytassam, az jó jel?
ha azt mondta, hogy valamit érez/érzett irántad, akkor nyugodtan tehetsz bátrabb lépéseket.
de szerintem gondolkozz el, hogy érdemes-e rá várnod, ha komoly a kapcsolata. esetleg beszélgessetek erről vele is, talán ez lenne a legjobb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!