Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepetest szerveztem, de feleslegesen?!
Figyelj a mi családunkba is ez van.
Apa 48 éves, és még mindig ugrik, amikor kell valami az anyjának. Anyu ebből már több balhét is csinált, de mintha meg sem történt volna.
Anyu már azon gondolkozik, hogy ott hadja apát, mert itthol szinte semmit nem csinál, de mamámnál meg, amikor telefonál neki, ugrik és mindent megcsinál. Itthol meg örjöng, ha valamit meg kell csinálni.
Szerintem hagyd őt. Nem éri meg, ha most ezt csinálja, később is ezt fogja.
Nálunk is van így, hogyha anyu szervez valami családi dolgot, például.: Állatkertbe mennénk vagy kirándulni vagy bármi más... Apa anyja telefonál és minden lefújva apa részéről... Ilyenkor mi azt szoktuk csinálni, hogy elhívjuk tesómékat vagy közeli ismerőst és meg van oldva.
Szóval igen, szerintem hagyd a francba, mert, ha most ilyen, később is ilyen lesz...
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!