Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal másfél hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal másfél hónapja szakítottunk. Ismét kezdünk összemelegedni, és szeretnék neki egy meglepetést. Már régebben kapott olyat, hogy cetlikre írtam, hogy mit szeretek benne. Olyan kéne amit még nem csináltam neki. Ötlet?

Figyelt kérdés
Majdnem egy évig voltunk együtt, és egy lány miatt szakított velem, de azóta a lánnyal szakítottak. Újra beszélünk és találkozunk. Nagyon szeretem. Segítsetek!!!😞NAGYON SZÉPEN KÉREK MINDENKIT HOGY SEGÍTSENEK!!

2015. okt. 16. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
szóval elment kicsit dugni másokkal te meg visszafogadod?
2015. okt. 16. 12:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyat még nem csináltál, hogy kirúgd, az mondjuk most pont megfelelő lenne. Tudod csak azt alázzák meg aki megengedi...
2015. okt. 16. 12:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi tévő legyek. Ő is szeret meg én is őt.
2015. okt. 16. 13:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Szeret?Megcsalt,de szeret.Hmm...

Érdekes kapcsolat ez

2015. okt. 17. 06:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mondanám teljes megcsalásnak. Nem történt semmi. Csak a lány hülyítette. Mi tévő legyek ha személyesen minden jó, romantikázunk, csókolózunk, smsben meg Facebookon meg nem annyira.. ?
2015. okt. 17. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Most akkor gondold el te is ezt.

Nagyon szeretsz már egy éve valakit, jön egy pasi megtetszik, otthagyod a barátod. Ha még aznap megbánod vársz a béküléssel másfél hónapot???? Vagy csak akkor kezded el megbánni ha a másik lepattint 1,5 hónap után, s visszaméssz a régihez, mert hirtelen rájőssz, hogy nála jobb nincs? Máááásfél hónap után jössz rá?? Akkor azért méssz vissza, mert ha a ló nincs jó a szamár is.

Amit te leírtál abból látszik ebben a hármasban te vagy a szamár, és még te akarod meglepni valamivel? Legyél már eszednél.

Vannak rendes fiúk is, minek kell egy olyannal ülni aki egyszer már elhagyott 1 lány miatt?

2015. okt. 17. 08:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindig lesz egy lány aki hülyíteni fogja...

Akkor mindig szakítotok másfél hónapra?Ne legyél már hülye!

2015. okt. 17. 12:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazatok lett. Ismét szakítottunk. De a sulit nem hagytam ott. Szerencsére. Valaki adna tippet a tovább lépéshez?:(
2015. okt. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!