Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit keresnek a nők a férfiakban? Mitől férfi a férfi? Milyen tulajdonságokkal kell hogy rendelkezzenek?
Külső és belső tulajdonságok érdekelnének, és az, hogy pl egy visszahúzódó, romantikus, kedves srác, bejönne e manapság a mai lányoknak.
29/F
Nekem az érzelmi biztonság. Azt kell éreznem, hogy bármilyen körülmények között velem van, számíthatok rá.
Sok nőnek nem jön be, nekem meg igen.... "jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan".
Megfogott az egyenessége, őszintesége, hangja, határozottsága.... Van számtalan "szépséghibája", mégis azokkal együtt imàdom.... a görbe lábaival és a pocijával ;-)
Nekem a legfontosabb az, hogy szeressen. Lehet kicsit irreális az elképzelésem, de arra vágyom, hogy a párommal elsők legyünk egymásnak, mindenben. Szeresse a gyerekeket, legyen családunk és tiszteljen engem. Ameddig ez megvan, nekem nem számit más. Külsőleg sem, nincs konkrét elképzelésem, ha valami megfog benne, akkor oké. A szociális tulajdonságai sem érdekelnek, egész addig, amig én vagyok az első neki :) Szóval a visszahúzódó, romantikus, kedves srác teljesen rendben van :)
Mitől férfi egy férfi? Attól,hogy tiszteli és szereti a nőjét, persze olyat, aki ezt ki is érdemli.
Titusz soha nem kedveltelek, de most aztán... Na mindegy, rád kár pár szót is pazarolni. Skizofrén vagy és pszichopata.
Én (első válaszoló) SOHA nem hazudok. Miért nem lehet elhinni, hogy vannak még értelmes nők? Csak ők párkapcsolatban élnek, mint én is. Úgy választottam társat magam mellé, ahogy leírtam az első hsz-emben, nem máshogy. Ne kérdőjelezz meg, mert nem ismersz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!