Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti folytatnátok egy olyan kapcsolatban ahol lassan négy éve együtt vagytok, de a párotok nem mutatott be a szüleinek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 17:16
2/18 anonim válasza:
:) Ausztráliában élnek a szülők?
3/18 anonim válasza:
Szerintem még jobban is jártál vele... Max megkérdezed miért nem. Ennyi.
5/18 anonim válasza:
Ha megindokolja és az indokot én el tudom fogadni, akkor igen. Ha nem, akkor nem.
6/18 anonim válasza:
Ez attól függ miért nem mutatott be? Pl itt az én esetem. Párommal 3 és fél éve vagyunk együtt a szüleim még nem találkoztak vele mert nem is akarnak. Így hát nem is viszem. De a szüleimet sem szívesen hoznám ide mert párom nagyszülei eléggé idegesítőek nem jól hallanak ápolatlanok stb. Így az én és párom családja még soha nem is találkoztak és neten sem beszéltek.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért. Nincs velük gond (szellemi, egészségügyi) és én sem vagyok olyan lány akit szégyelni kellene. Ő is elzárkozik az én szüleimtől, testvéremtől.
2016. nov. 9. 17:36
8/18 anonim válasza:
Nyíltan és egyenesen rákérdeznék, mi az oka, és ettől függően döntenék.
9/18 anonim válasza:
Én bárcsak ne ismerném a párom szüleit...
Ha ilyenek, mint az én anyósomék,akkor inkább örülj neki.
Biztos oka van amúgy, a kérdés, hogy mi az oka.
Ő mit mond?
10/18 anonim válasza:
Vannak olyan családok ahol szülők nem akarják a fiuk, lányuk összes párkapcsolatát megismerni csak azt akivel házasodni is akar majd a gyerekük. Azért elgondolkodnék a helyedben ti vannak komoly tervei a srácnak veled mert ez nagyon olyan áh, elvagyunk míg nincs más felállás s ezért nem akar családokat ismertetni. Összeköltözés, jegyesség, gyerekről, házra hitelről hogy vélekedik? Ezek is lemérheted önmagától mennyire igyekszik előrébb mozdítani a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!