Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem nem beszél, de másnak azt mondja együtt vagyunk és a tervezett jövőnkről mesél. Miért?
3 évig voltunk együtt és egy hete szakitottunk. Engem nem keres, de mástól vissza hallottam.
Én kerestem,de nem reagált.
De akkor miért mond ilyeneket?
Ezt csinálta az exem is. Pár hónapig mindenkivel úgy beszélt, mintha még együtt lennénk.
Az okát nem tudom, de nem jöttünk újra össze.
tudod, ciki lenne a nagyvilágnak bevallani, hogy mégse jött össze, hisz az milyen már, hogy neki nem jön össze valami, az egy nagy tragédia a felszínes világ felé
ebből is látszik, hogy számára életbevágóan fontos, hogy a többiek mit gondolnak az életéről
De nekem hiányzik és tudja, de nem reagál..
Akkor miért nem mondja az igazat másoknak ?
mert égő bevallani, hogy mégse jött össze!!
túl nagy az egója, és ezen csorba esne akkor.
éretlen kisfiú.
Ő szakított veled, ha jól értem. Az nem érdekli, hogy hiányolod-e, vagy sem, de kudarcnak tarja a történetet, és nem tudja úgy előadni, hogy biztosan ő tűnjön a jófejnek.
Nagy az egó, szerintem is enni.
Ne foglalkozz már ezzel.
Már régóta se veled sw nélküled
.
Se konkrétan én szakítottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!