Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te együtt lennél úgy a párotod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te együtt lennél úgy a párotoddal, hogy az anyós utál téged?

Figyelt kérdés

Engem utál az anyós jelölt. Semmi se jó neki.

Párommal 2 éve vagyunk együtt, eddig nem volt probléma, most kezdte el az anyós a hulyeségeit.

Hozzáteszem hogy a párom tesójának a feleségét is ki nem állhatja.

Már azt várja, hogy mikor fognak elválni...

2016. okt. 30. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha nem kell vele sokat találkozni, csak a kötelező évente kétszeri pofavizit, és akkor, ha a párom tudja helyén kezelni a dolgokat, és nem fogja anyuka pártját.

De mindkettőnek teljesülnie kell, nem csak az egyiknek!

Abban az esetben, ha a párom nem áll ki mellettem, és két év alatt még nem tette helyre anyucit, de rendszeresen találkozni is kell vele, akkor meghagyom őket egymásnak.

Nem az anyós: a töketlen párom miatt.

2016. okt. 30. 16:34
 2/11 A kérdező kommentje:

Mi még nem lakunk együtt.. mind ketten még a szüleinknél lakunk.

Most elkezdett hisztizni a páromnak, hogy én a (3 hete tartott) családi ebeden nem segitettem semmit, de azt hozzátesztem, hogy aznap szolt nekem az anyja hogy meg vagyok hívva. Mert nekem elfelejtett szólni. Ezen az egy napon nem segitettem. Kicsit sértve ereztem magam hogy nekem csak az utolso pillanatban szolt.

Nagyon sokszor szokott nekem szólni, hogy menjek neki segitnei valamit, én szó nelkul mentem is.

Aztmondta a párom, hogy egesz nap ez volt otthon a téma.

2016. okt. 30. 16:40
 3/11 A kérdező kommentje:
De ez csak a mai nap... minden nap kitala valami hulyeseget.
2016. okt. 30. 16:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Tegnap pl az volt a baja, hogy reggel 11orakor ment haza a barátom tőlünk. Es hogy en milyen lusta leany vagyok hogy 11 orakok kelek fel.
2016. okt. 30. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak téged utál. Szerintem saját magával van baja. Vagy lehet hogy fél mert akkor már nem lesz pici fia hanem felnőtt férfi lesz aki el fog majd költözni és családja lesz.
2016. okt. 30. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De a válasz az hogy ha szeretem a páromat akk igen vele lennék. Anyóst meg kiosztanám.
2016. okt. 30. 16:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy attól fél, hogy elkoltozik otthonrol. mindig mondogatja neki, hogy jo lenne ha most mar elkoltozne.
2016. okt. 30. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Barátom anyjával úgy indult a "kapcsolatunk", hogy rám nézett, majd bevágta az orrom előtt az ajtót, hogy "még egy k.va". Megjegyzem: tél volt, rajtam farmer, lapos sarkú csizma és térd felé érő kabát. Azóta is szereti hangosan becsapni az ajtókat mikor meglát és hangosan szidni, pedig életünkben nem beszéltünk pont emiatt. Vállat rántok és foglalkozok inkább a barátommal. Mi is több, mint 2 éve vagyunk együtt.
2016. okt. 30. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Látod te is, hogy a fejedre állsz, akkor se leszel jó neki.

Felesleges is erőlködni. Vannak ilyen anyósok, nem értem őket, és nem is akarom, ez egy külön jelenség. Erre szoktam mondani, hogy csak három anyós vicc létezik. A többi mind igaz!

Az a kérdés, hogy a párod mit lép? Ilyenkor leoltja az anyukát, és elküldi a búsba, kiáll melletted, hogy nem vagy lusta, vagy hogy vendégtől nem illik elvárni, hogy "besegítsen"?

Vagy csak annyi, hogy neked fújja, amiket hallott anyutól.

Ha téged ez ennyire zavar, akkor viszont szakíts. Ezzel sincs egyébként semmi gond, több válásért felelős az anyós, mint a megcsalások! Nem hiába várja, hogy a másik fia mikor válik, sokat tett már érte, hogy bekövetkezzen.

Sajnos te is erre készülhetsz, hogy minden követ meg fog mozgatni, hogy eltakarítson az útból.

Esetleg egyszer beszélj őszintén a pároddal, hogy te nem ilyen életre vágysz, és nem szeretnéd ezt egy életen át hallgatni, úgyhogy vagy állítsa le, vagy akkor kilépsz a képből, legalább lesz az anyjának egy kis sikerélménye, hogy bevált a terve.

De tiszta legyen, hogy az anyja miatt fogsz szakítani!

Ha nem áll a sarkára, akkor tényleg jobb kilépni. Sose leszel fontosabb neki, mint a drága mama.

2016. okt. 30. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen feszült viszonyban lévő anyós-meny (jelöltek) mellett mit csinál a kedves férfi? Lapít, mint szar a fűben? Komolyan kérdezem, mert elképzelni sem tudom a szitut, hogy az én vőlegényem szó nélkül tűrje az anyja és az én közöttem zajló civakodást, vagy hogy ne tenné helyre az anyját. (Egyébként jóban vagyunk teljesen.) Ugyanez vonatkozik az én szüleimre is. Ha pedig bármelyiknek gondja van, és a másikat ok nélkül basztatja, akkor illedelmesen elbúcsúzunk, és majd legközelebb akkor megyünk, ha átgondolta a kötekedő az életét.
2016. okt. 30. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!