Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretjük egymást a párommal, de ha nagyon összeveszünk (ritkán) hajlamos megütni. Szerintetek szakítanom kéne vele?
Figyelt kérdés
Nagyon jól elvagyunk, kedves velem, ajándékokat vesz nekem, inteligens, de előfordult mar kb négyszer eddig hogy mikor össze veszünk akkor agresszív lesz, nem tudja mit csinál és megüt vagy megkarmol (elég erősen). Nagyon szeretem,inkabb meg szeretnem változtatni.2016. nov. 6. 16:39
21/28 anonim válasza:
Te pont olyan vagy, aki szereti ha néha megütik, ezért is szereted a pasit... Ha szerencséd lesz, akkor ez nem válik rendszeressé.
22/28 anonim válasza:
19# dehogy jön rá... majd a 2. babucinál....
23/28 anonim válasza:
Kapcsolatban csak akkor fogadható el a verés, ha mindkét felet izgatja szexuálisan és kölcsönös megállapodás után történik.
Minden más esetben elfogadhatatlan.
Ha nagyon megszeretnéd változtatni akkor ajánlj neki segítséget. Járjon pszichológushoz, tanuljon dühkezelést. Bár lehet, hogy erre az ötletre is az lesz a reakciója, hogy kikéri magának, hogy agresszív lenne majd lekever kettőt a miheztartás végett.
24/28 anonim válasza:
Rövid leszek: csomagolj, most! Mire vársz? Most 2 havonta, 2 év múlva naponta! Basszus :(
25/28 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy ez a kérdés nem kamu....hihetetlen!
26/28 anonim válasza:
Mi a kérdés? Te ezt igényled - mármint, hogy verjenek -, mert különben már RÉG szakítottál volna vele. Ennyi, akkor éljetek boldogan, a leendő gyereknek meg már most keressetek egy jó pszichiátert, aki kikezeli az állandó szorongásából az ostoba anyja meg az agresszív apja miatt.
27/28 anonim válasza:
Amúgy az én páromnak pl. eszébe sem jut megütni, akkor inkább máson vezeti le a feszültségét.
Egyszer emelne rám indulatból kezet (és nem azért, mert mondjuk fojtogatom a közös gyereket, vagy szidom az anyját), addig lennék vele, bármennyire szeretem is.
28/28 anonim válasza:
Te hülye vagy. Ebből néhány év múlva már évente 8-10 alkalommal kórház lesz, mert jól összever. Gratulálok a választásodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!