Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretjük egymást a párommal, de ha nagyon összeveszünk (ritkán) hajlamos megütni. Szerintetek szakítanom kéne vele?
Figyelt kérdés
Nagyon jól elvagyunk, kedves velem, ajándékokat vesz nekem, inteligens, de előfordult mar kb négyszer eddig hogy mikor össze veszünk akkor agresszív lesz, nem tudja mit csinál és megüt vagy megkarmol (elég erősen). Nagyon szeretem,inkabb meg szeretnem változtatni.2016. nov. 6. 16:39
11/28 Titusztitusz válasza:
Hát...Azt kéne valóban...És minnél hamarabb...(Mármint szakítani...Már AKKOR MEG KELLETT VOLNA TENNED, amikor először megütött... Abban a pillanatban...)
12/28 anonim válasza:
" jól esik vele lenni, szeretem." Akkor meg minek irtad ki ezt a kérdést? Neked igy jo, akkor viseld el a rossz részt is.
13/28 anonim válasza:
Ha az első ütés után is még együtt maradtál vele akkor meg is érdemled a sorsod.
14/28 anonim válasza:
10-esnek: ez a rosszabb eset sajnos, ugyanis a kérdező nem nem mer, hanem nem akar kilépni... Ha nem mer, mert fél a párjától vagy nem tud egyedül megélni, azon lehet segíteni egy külső embernek, de ha valaki nem akar, akkor nem lehet mit tenni.
15/28 anonim válasza:
Azt írod hogy akkor üt meg amikor nagyon összevesztek. Szerintem gondold át miken veszekedtek, mik hangzanak el akkor. Ha semmi olyat nem mondasz veszekedés alkalmával aminek ütés lenne a következménye, akkor a saját erdekedben szerintem hagyd el. Ha meg olyanokat mondasz ami maximálisan alkalmas arra, hogy kihozz másokat a béketűrésből, akkor valami okból te feszegeted a pofonos ládát. Ha ez így van akkor azt kell átgondolni, hogy megbírod-e állni, hogy a párod provokáld. Ha a válasz nemleges, szintén hagyd el, mert nyilván ne verjenek el, de utána gondold mindig át, mi lehetett az ok, mert bár megvernek ok nélkül embereket, viszont többnyire van ok okozati összefüggés. Nem vagyok bántalmazás párti, viszont nincsenek illúzióim annak kapcsán, hogy mindig van kiváltó ok, ezt nem lehet elkerülni, akár mennyire legyek pontozva.
16/28 anonim válasza:
Rossz hírem van, téged nemhogy nagyon, de egyáltalán nem szeret a párod.
17/28 anonim válasza:
Imádom a páromat ő életem szerelme, de ha csak egyszer megütne vagy kezet emelne rám mindjárt vége lenne a kapcsolatunknak 23L
18/28 anonim válasza:
Dehogy kéne, ez így tök normális. Sőt, vigyázz rá jobban, nehogy egy ilyen álompárt elszeressen valaki tőled. A végén még rászabadítod a normális nőkre.
19/28 anonim válasza:
Ha majd terhesen is megver, akkor lehet, hogy rájössz, hogy nem kellett volna vele maradni. Gratulálok
20/28 anonim válasza:
nyilván, a legjobb ötlet egy ilyen asszonyverővel együtt maradni. ha netalán gyereketek lesz,akkor gondolom őt is a sajátos módszereivel fogja nevelni.
áhh nincs ezzel semmi gond..
komolyan szólva szerintem menekülj. még a kapcsolat elején jártok(8 hónap még nagyon az) és már 4!!! alkalommal megütött. szerinted ez normális??? én több éve vagyok a párommal és ha egyszer is megütne sem tudnám elnézni, még ennyi idő után sem. nemhogy pár hónap után sorozatban 4x..
bár gondolom a falnak beszélek, az ilyen nők mint te képtelenek lépni. mindig bemesélitek magatoknak,hogy amit a pasi csinál normális, meg csak ideges volt szegény, még a végén kiderül,hogy te vagy a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!