Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet vkinek kellemetlensége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet vkinek kellemetlensége abból, hogy nem úgy áll anyagilag mint a barátja/barátnője?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk jóval szegényebbek, akkor az kihathat hosszútávon a kapcsolatra?

Vki aki szegényebb mint a párja, érezte már magát kellemetlenül e miatt?

2010. ápr. 28. 10:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
sajnos megkell mondjam hogy eléggé kihatással van , tapasztalat, másfél évig volt egy bnöm és talán egy fokkal gazdagabbak voltak de még annyival se, és azér akarták éreztetni, de hamar leszáltak mer tudták hogy engem ugysem izgat ha szeret elfogad, aztán volt 2-3 bnöm akik szegényebbek voltak, bár nem ezmiatt lett vége hanem többnyire az igénytelenség miatt, remélem tudtam segiteni
2010. ápr. 30. 14:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én jól állok anyagilag nagyon is,saját erőmből.A csajom se szegény,de engem nem érdekel,nekem legyen sok zsém mivel én vagyok a FÉRFI,nekem kötelességem többet keresni

22F

2010. ápr. 30. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Engem egy darabig zavart, utána elmentem doglozni, és fordult a kocka :)

21/L

2010. ápr. 30. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!