Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet vkinek kellemetlensége abból, hogy nem úgy áll anyagilag mint a barátja/barátnője?
Ha mondjuk jóval szegényebbek, akkor az kihathat hosszútávon a kapcsolatra?
Vki aki szegényebb mint a párja, érezte már magát kellemetlenül e miatt?
Hát én spec elég kellemetlenül éreztem magam, amikor kiderült hogy 2x többet keresek mint az exem szülei együttvéve :$
De nem emiatt lett vége
22F
ha a csaj szegényebb..küzdjön, hogy legyen jobb állása
ha a pasi a szegényebb szintén!
én pl arra a pasira tudok csak felnézni, aki mellett biztos jövőt látom, egy kapcsolat sokszor tönkre tud menni
azon, ha nincs elég lové..
általában viszont az a jo, ha kb uolyan anyagi körülmények között vannak..
Sajnos lehet. Akármilyen nagy a szerelem. Ha a másik megengedheti magának a jobb kaját, a nyaralást, stb...Te választhatsz, költesz vele, aztán ott állsz pénz nélkül, és a másik akkor még vagy lesz, vagy nem lesz...De ha lesz is, egyáltalán nem biztos, hogy majd kifizeti helyetted a rezsit, ha meg megteszi, előbb-utóbb éreztetni fogja veled, hogy ez így mennyire nem jó. Párom állandóan új pólókat vesz magának, én évete egyszer kétszer költök ruhára, csak ha nagyon muszáj. Nincs is semmi gond, mert még van pénzem, nem zsíros kenyéren élek, mert úgy nem lehet, hogy a másik meg közben mást akar enni, de ha elfogy a pénzem (kb. fél év), utána nem tudom mi lesz, nem merek gyereket szülni, mert nem bírom majd állni a költségek felét, hülye helyzet, de én már rájöttem, hogy a pénz a legfontosabb a világon, anélkül beszélhetünk szeretetről, szerelemről, úgyis tönkremegy...de ha pénzed nincs, még egy kutyát se tudsz eltartani aki szeretne...És hogy keress jobb állást? Ilyet is csak egy tini tud írni...Nőként ha tízszer annyit dolgozok, akkor se fogok úgy keresni, mint egy férfi, ha meg elmegyek az állásomból, nem vállalhatok gyereket, mert ez helyben van, itt meg tudom oldani a gyerek hurcolását oviba, bölcsibe, de ha Pestre kell bejárnom, ez ugrik, költhetem a plusz fizumat bébiszitterre.
Ha egyedül lennék, tudnék spórolni a kaján, és talán még 1 évig is kitartana a plusz pénzem. Én már tudom előre, hogy akkor mikor elfogy, az majd kihatással lesz a kapcsolatomra. De lehet hogy meg se várom!
Köszönöm az eddig válaszokat.
Arra lennék még kíváncsi hogy mi a helyzet mondjuk a 15-20 éves korosztályban, amikor TÖBBNYIRE még a szülők állják a gyerekeik költségeit. Amikor még nem dolgozunk, és ki tudja talán most csóró vagyok, de pár év múlva meg olyan munkám lesz hogy teljesen jól állok anyagilag. Az eddigi válaszoknak is örülök, de inkább még erre a "tini" részre gondolok a kérdéssel kapcsolatban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!