Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Téged zavarna ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna ha a párod megosztaná a haverjaival a szexuális életeteket?

Figyelt kérdés

Elég érdekes szituba kerültem a minap..úgy volt, hogy páran elmegyünk kicsit kikapcsolódni egy szórakozóhelyre. A lányok, akik jöttek volna visszamondták valami miatt, így a vőlegényem, én meg még 3 férfi voltunk, szóval igen, egyedüli lány voltam..:D Valahogy feljött a szex téma és akkor mindenki elkezdte mesélgetni a sztorikat..ebből nem maradhatott ki a párom sem, így ő is megosztott pár esetet..nos, ezzel nem is lenne akkora probléma, de kicsit kellemetlen volt a helyzet..kb úgy csinált, mintha ott sem lennék, úgy mesélte ezeket..ilyen extrémebb helyes dolgok voltak meg stb. Mondtam neki, hogy kicsit sok lesz, de folytatta. Végül én nem csináltam belőle nagy ügyet, hogy előttem kb kiteregette a szexuális életünket a haverjainak, de így visszagondolva kicsit zavar a téma. Azóta igazából annyit említettem neki, hogy visszavehetett volna, mert szerintem kicsit túlzás volt..amikor nem vagyok ott akkor azt csinál amit akar velük, de ahogy ott voltam hát..fura volt vagy hogy mondjam..oké, volt benne egy kevés pia, de jóval közelebb volt a józansághoz, mint a részegséghez..titeket ez mennyire zavarna? Vagy mit lehet tenni ezesetben? Nem sok mindent szerintem, már megtörtént..

24/l ; 36/f

2016. nov. 6. 01:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

Vannak távolni barátaim, tényleg csak évente párszor jövünk össze, meg szilveszterkor. Ilyen alkalmakkor szinte mindent ki beszélünk. Még a legintimebb részeket is, nem csak én, ők is elmondják a véleményeiket, tapasztalataikat. Megbízunk egymásba. Azért jó velük beszélgetni, mert mindenki csupa jót mond a párjáról, a szexuális életéről. 30-40 éves korosztály vagyunk.

Kérdésre válaszolva: A párom jelenlétébe (ha majd lesz), természetesen nem megyünk bele az intim részekbe, csak hogy jujj de jó egymással a szex.

Igen, akárhol , akárkivel van az ember, a tapintat azért kell. 36 éve a párod és ahhoz képest mintha most lenne a toppon? Egy férfi 30-40 éves kora közt van az élete csúcsán, mind szellemileg, mind mentálisan.

2016. nov. 9. 20:43
 22/26 anonim ***** válasza:
52%
Ez minket nem zavar! Szívesen meghallgatnánk mi is! De téged zavar, és a tapló párod a figyelmeztetésed ellenére is bunkó maradt! A konzekvenciát neked kell levonni!
2016. nov. 9. 21:09
 23/26 anonim ***** válasza:
35%
Ha jó a szexuális életünk akkor nem zaverna. Viszont ha rossz akkor félnék, hogy a haverja megcsalásra késztetné
2016. nov. 9. 21:48
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo, hogy rossz lenne a szexuális életünk, mert elegge izgalmas, es ennyi ido utan is ugy vagyunk, mintha friss szerelmesek lennénk... de azert akkor is kellene lennie egy hatarnak hogy mit osztasz meg másokkal, foleg a párod jelenlétében, akit elvileg mindennel jobban szeretsz, tisztelsz, házasságot kepzelsz el vele meg hosszu boldog éveket.
2016. nov. 9. 22:24
 25/26 anonim ***** válasza:
43%
Én azon is elgondolkodnék hogy vajon a pasiknak a bnőjük miért mondtàk vissza!Tudjàk jól hogy mijenek így nem szeretnék ők is hallani a sztorikat !Sztem hagy menjen egyedül a haverjaival legalàbb nem hallod a sztorizkatàsait!
2016. nov. 9. 22:24
 26/26 anonim ***** válasza:
Én elmondanám hogy kicsi a farka, nem tud rendesen nyalni, meg fingik. Na, meg otthagynám mint Szent Pál az olájokat.
2016. nov. 10. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!