Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek belefér, hogy a párotok elmenjen a Balatonra bulizni egy hétvégére a szingli haverjaival?
Miért ne férne bele? Én is szoktam bulizni a barátnőimmel, nem vagyunk olyan "kavarós" társaság, akkor se, ha épp nincs párunk.
A barátomban pedig bízok, meg a haverjait is ismerem, nekik nem az a buli, hogy "cikizik" egymást, amiért nem csalják meg a nőjüket, de még akkor se tenne ilyet a párom, ha cikiznék.
Elég sz.r kapcsolat lehet, ahol halálra parázzák magukat ilyenkor az emberek. Egy kis egészséges féltékenység oké, az természetes, de rettegni, meg hisztizni szerintem nem normális..
"Nem a páromban nem bízom hanem a haverokban!"
Igen, mert a haverjai lekötözik, és erőszakkal ráültetnek egy prostit. Tök valószínű.
NEM LEHET belevinni a rosszba olyat, aki nem akarja.
Volt a barátnőm... eszembe se jutott semmi rossz.
Mire fel?
Ha hisztek, ha nem van egy olyan szintje az összetartozásnak, amihez egy kóbor numera nem ér fel.
Nem.
Sajnos az osszes haverja felre lep RENDSZERESEN. Rosszabbak mint a szinglik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!