Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom haverjaival bulizni megy. Ezzel nincs gond, azzal van, hogy sosem tud mértéket tartani az alkohollal. Nagyon sok vita volt már ebből, egyáltalán nem tud ellentmondani vagy mértéket tartani. Mi legyen?
Ha már az sem lesz neki elég, a tudat, hogy emiatt szakítani is fogsz, akkor semmit. Ez ha nem hatja meg, akkor nemigen tudod mással fenyegetni és nem is kell.
Egyszerűen rá kellene jönnie, hogy már nem helyénvaló, ahogyan viselkedik.
Szépen várd meg mi fog történni, higgadtan, ne is figyelmeztesd. Ha mégis leissza magát, akkor tudhatod, hogy nem értél neki annyit, hogy letegye az italt érted. Elvégre nem kell eltűrnöd, de remélhetőleg nem lesz gond, talán hatottak rá a szavaid.
Ne fenyegetőzz, ha utána nem tartod magad hozzá, csak s-gget csinálsz a szádból.
Ha ultimátumot adtál, ő bepiál és te megbocsátod, újabb esélyt adsz, akkor csak azt az üzenetet továbbítod, hogy ez legközelebb is így lesz, úgyhogy garantáltan nem fog semmit sem változni.
Nem tudom, milyen gyakran fordul ez elő, de ha nem tudsz vele megbékélni ill. nem használ a beszéd, akkor ne várj a csodára, hanem tényleg hagyd el.
"sajnos nem gondoltam komolyan mert szeretem és nem is lett így..maximum nem beszéltünk egy ideig."
Ezt meg ő is tudja, ezért leszarja az "ultimátumodat".
Én nem látom, mitől változna 30 évesen, az meg eléggé valószínű, hogy szaporodni fognak ezek az alkalmak az életében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!