Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom haverjaival bulizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom haverjaival bulizni megy. Ezzel nincs gond, azzal van, hogy sosem tud mértéket tartani az alkohollal. Nagyon sok vita volt már ebből, egyáltalán nem tud ellentmondani vagy mértéket tartani. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Idegeskedhetek miatta végig. Mit csináljak? Ne foglalkozzak vele? Tudom ha elmegy, tuti részegen kell valahonnan összeszedni, pedig 30 éves...Én nem ilyen férfival akarom leélni az életem, pedig más probléma nincs. Ez sem lett volna,ha ritkán fordul elő, 2 éve tűröm ezt. Már kapott ultimátumot,ha berúg, szakítok. Félek,hogy el fogja rontani és tényleg ki kell dobjam emiatt.... mit csináljak? Hogy tudnám rávenni hogy tényleg ne igyon?
2016. máj. 26. 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ő alkoholista-e, vagy csak a bulik idején száll el ennyire. De ha az előbbi, akkor az nagyon nagy probléma. Az alkoholista előbb-utóbb eljut arra a szintre, hogy nem tisztel se Istent, sem embert, csak hogy a piájához juthasson. A változás nagyon nehéz, mert megígér mindent, talán egy ideig be is tartja, aztán kezdődik minden előröl.
2016. máj. 26. 17:57
 2/7 ~OnLány~ ***** válasza:
96%

Ha már az sem lesz neki elég, a tudat, hogy emiatt szakítani is fogsz, akkor semmit. Ez ha nem hatja meg, akkor nemigen tudod mással fenyegetni és nem is kell.

Egyszerűen rá kellene jönnie, hogy már nem helyénvaló, ahogyan viselkedik.

Szépen várd meg mi fog történni, higgadtan, ne is figyelmeztesd. Ha mégis leissza magát, akkor tudhatod, hogy nem értél neki annyit, hogy letegye az italt érted. Elvégre nem kell eltűrnöd, de remélhetőleg nem lesz gond, talán hatottak rá a szavaid.

2016. máj. 26. 17:58
 3/7 A kérdező kommentje:
már többször úgy ment el,hogy ha nem változik szakítok...sajnos nem gondoltam komolyan mert szeretem és nem is lett így..maximum nem beszéltünk egy ideig. Én szakítani nem szeretnék, csak a jót kihozni belőle, mert tökéletes partner lenne..valószínűleg tudja hogy nem szakítanék. :/ Együtt élünk, nem volna olyan egyszerű!
2016. máj. 26. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennél többet nem tehetsz. Megkérted szépen és ultimatumot adtál. Mostmár csak tartsd magad ehhez. Ha bepiál lépj le, különben azt tanítod neki, hogy üresen fenyegetőzöl és úgyis mindent megbocsájtasz.
2016. máj. 26. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne fenyegetőzz, ha utána nem tartod magad hozzá, csak s-gget csinálsz a szádból.

Ha ultimátumot adtál, ő bepiál és te megbocsátod, újabb esélyt adsz, akkor csak azt az üzenetet továbbítod, hogy ez legközelebb is így lesz, úgyhogy garantáltan nem fog semmit sem változni.

Nem tudom, milyen gyakran fordul ez elő, de ha nem tudsz vele megbékélni ill. nem használ a beszéd, akkor ne várj a csodára, hanem tényleg hagyd el.

2016. máj. 26. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne akard megváltoztatni. Amúgy sem fog változni ha ő nem akarja: érted sem. Ha neked nem tetszik, akkor ne légy vele együtt. Ennyi.
2016. máj. 26. 18:44
 7/7 omba ***** válasza:

"sajnos nem gondoltam komolyan mert szeretem és nem is lett így..maximum nem beszéltünk egy ideig."

Ezt meg ő is tudja, ezért leszarja az "ultimátumodat".

Én nem látom, mitől változna 30 évesen, az meg eléggé valószínű, hogy szaporodni fognak ezek az alkalmak az életében

2016. máj. 27. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!