Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély hogy újra egymásra találnunk?
Figyelt kérdés
2,5 honapja let vége a 1,5 éves kapcsolatunknak. Nagyon összeillettünk, mindenki azt mondta mint két testvér, akik nem tudnak egymástól megválni. Nagyon hasonlitunk, külsőleg és belsőleg is. Ugyan azokat a dolgokat szeretjük, csak nagyon éretlenek voltunk a komoly kapcsolathoz, főképp én (18L). Nekem ő volt az első akire fiúként néztem, és másra se előtte nem tudtam és most se. Családom elég vallásos volt, és nem engedték a kapcsolatot, de a voktbarátom féléven keresztül bizonyitott, és bárminyire küzdöttem én is hogy ne legyek vele, végül szerelmes lettem belé. Ő is annyira oda volt értem, mint egy herecnővel úgy bánt. :) csak mivel nem tudtam hogy milyen valojába egy kapcsolat, vele követtem el az összes hibát, a hisztik, mindig bulikba sokat ittam, stb. :/ és hát ő neki betelt a pohár, szakitott, nem csodálkozom, mert sokszor szólt nekem hogy változtassak, de én nem vettem komolyan. Rájöttem a hibámra és változtam, de nem azért hogy az ő kedvébe járjak, hanem sajátmagam miatt. Mert sajnos a kapcsolat megváltoztatott, és kifordultam önmagamból, pedig ő azt szereti aki valojába vagyok :) egy hete ráirtam, és hát egy egész héten körösztűl beszéltünk, ő akarta. :) tenap pedig csak úgy nem irt vissza. Közbe az egyik barátjának mondta hogy nem tudja mi lesz belőlünk, egyenlőre csak beszélgettünk. :) nem akarok hamis reményekben élni, de én biztos vagyok hogy mink egymásnak vagyunk teremtbe.2016. nov. 5. 16:08
11/14 anonim válasza:
Összes komment én vagyok:)) vagyis ha îr valaki privàtba.
Bogyó ha MOST35 km ha neked nagy tàvolsàg akkor egész alapjàba véve nem okés. Mert ha igazàn akarod akkor 100km se az.
12/14 anonim válasza:
Sztem hagyd most magàra hadd gondolkozzon egx kicsit ne keresd hadérezze a hiànyodat mégha te hibàztàl is azért nem kell megalàzkodni legyen tartàsod és majd küzdeni fog érted akkor fog nőkênt tekinteni ràd a pasik ilyenek hiàba a nő hibàzik vagy ők azok utàn fognak futni akik leszarjàk mert kell a kihivàs !
13/14 A kérdező kommentje:
Jah. Ebbe leher valami. Mindig is kihívás voltam számára. Szóval most is az leszek. Köszönöm a választ. :)
2016. nov. 16. 06:52
14/14 A kérdező kommentje:
Most is "beszélünk", ha erre lehet ezt mondani. Alig ír. Nem tudom mit kellene tennem? Mutasam hogy kell nekem, vagy nem? :)
2016. nov. 27. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!