Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély arra, ha összevesztem azzal a nővel, akit nagyon szerettem, hogy valami módon ismét jóban lehetnék?
Figyelt kérdés
Abban az időben mind a ketten túl stresszesek voltunk és ez volt a harag fő oka, így össze is vesztünk egymással, repültek a sértegetések oda-vissza, és akkor úgy megharagudott rám, hogy nem is akar velem beszélni sem... Pedig jó lenne ha ismét együtt lehetnék vele, így jó lenne pár tanács azoktól, kik már jártak hasonló cipőben.2016. aug. 21. 18:13
1/1 anonim válasza:
Egy fontos kérdés: együtt jártatok addig?
Másik fontos kérdés: mennyi idősek vagytok?
Szerintem van kiút, de ez teljesen tőletek függ, nehéz mi innen az üveg mögül megmondjuk.
Lehet, hogy ezt vele kéne megbeszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!