Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más párja is ilyen, hogy szereti a másikra zúdítani a problémákat?
Röviden annyi, hogy amikor hazaérek a munkából, akkor már barátnőm már itthon van ugye. Miután túl esünk a szia, puszin elkezdi mesélni h mi volt a munkahelyén. De sajnos nem mesél, hanem inkább folyamatosan panaszkodik. Legalább 1 órán keresztül zúdítja rám a panaszáradatot, egyszerűen nyavalyog. Ezt tényleg nem lehet szebben kifejezni, bármennyire is gonoszan hangzik, ez így van. Panaszkodik a munkatársairól, főnökéről, partnercégekről stb. Hogy ez mit csinál, mekkora hülye...Annak ellenére hogy mindenkivel jóban van. 1,5 éve ez megy, majdnem mindennap. Beszéltem már vele erről, de megkaptam h milyen bunkó vagyok, ezután jön a duzzogás, pukkadás.
Van valaki hasonló helyzetben? Ti hogy viselitek? Nekem kellene toleránsabbnak lennem?
Egyébként nekem is vannak időnként problémák a munkában, de 5 percben elmondom a lényeget, nem térek ki minden apró részletre.
Rengeteg nő ilyen. Csak mások nem akarják észrevenni, és eljátsszák, hogy nekik "minta" életük van.
Soha ne nősülj meg!!!
Nálunk pont párom szokott többet panaszkodni (én vagyok a nő). De igazából nem zavar. Ha tudok segíteni, tanácsot adni, akkor segítek, ha nem, akkor csak megölelem és megszeretgetem. És szívesen is hallgatom, mert szeretem tudni, mi van vele, min jár az agya. Ha valamit picit túlpörög, azt is megmondom. Én csak ritkán szoktam panaszkodni, arra ott vannak a barátnőim, velük lehet ilyen felesleges kipörgésekkel feszültséget levezetni. Páromnak csak elmondom nagy vonalakban, mi a helyzet, hogy tudjon a dolgaimról.
Az viszont baj, ha párod kétszínű. Értem ezalatt, hogy szemtől szembe jópofizik, a háta mögött meg kibeszél másokat. A főnökével nyilván nem tud mit kezdeni, de felnőtt ember a kollégáival képes minimálisan konfrontálódni, ha ezzel meg tudja oldani a fennálló helyzetet. Ha ez neki nem megy, felvetheted neki, hogy beszéljen velük, ha gondja van. Ezt is meg kell tanulni a nagybetűs életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!