Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok és párommal kapcsolatban tanácstalan vagyok ma szembesültem valamivel amitől összetörtem?!
Te is úgy csinálsz, mint a tipikus buta nők, akik kiválasztanak egy általában a céljaikra amúgy tökéletes alkalmatlan faszit, de ők csakazéris' vele akarnak családosdit meg közös jövőset játszani. Rendben, faszi belemegy, nő meg közben vigyorogva ignorálja, az olyan agymenéseket, hogy nem engedi ki őt a hapek a lakásból, és alapjában véve is egy agresszív féltékeny proli, mer' majd ő azt tudja, őneki kell a babócának az apukájának lenni, mert ő az igazi, és ő kell, mer' amúgy tökre szeretjük egymást, és csak néha vannak gondok. Akkor meg becsukom a szememet.
Aztán jé! Jön a csodálkozás, meg az önsajnáltatás, hogy "épp terhes vagyok a babucival", "épp 2 éves az egyik babuci, és már jön a másik", de apuka nőzik, agresszív, bunkó proli paraszt, és amúgy csak és kizárólag ma szembesültél ezzel, és csak és kizárólag ma törtél össze. Az elmúlt x időben hol voltál? Álomvölgyben? Ezért nem kapod a várt sajnálkozó válaszokat, mert egyedül a saját butaságodnak köszönheted, hogy ott tartasz ahol. Azt meg nem lehet sajnálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!