Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi bánatra szex mással?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatra szex mással?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Szakítás után vagyok 3 héttel, de maga a folyamat már korábban, több hónapja elkezdődött. Rohadtul fáj, de menthetetlen volt a kapcsolat. Még most is őt keresem, a nap 24 órájában rá gondolok. Hiába temetkezek a munkába, a tanulásba, a sportba, ugyanolyan rossz.

Viszont van egy pasi, akivel lehetne egy éjszakára szóló kalandom. Még soha nem jutott eszembe érzelmek nélkül lefeküdni valakivel, de lehet, hogy most megteszem, talán jobb lesz. Próbálom magam átadni az érzésnek, lazulni egyet, régen nem mozdultam ki.

Valakinek tapasztalata ilyen téren van esetleg?

27/N

2016. nov. 4. 22:06
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

#16:

Milyen férjem?:) Mit tud meg az egyelőre nem létező jövőbeli férjem?:)

Ha arra gondolsz, hogy beszámolok neki arról, hogy volt egy egyéjszakás történetem még előtte, akkor azt Te magad sem gondolhatod komolyan, és valami viccnek szánod.

Mégis mi köze azokhoz a dolgokhoz, amiket előtte csináltam, ha?:)

2016. nov. 6. 23:09
 22/34 anonim ***** válasza:
83%

#19 Mert szerinted ribizli az, akinek életében egyszer volt egy egyéjszakás kalandja... :D

Képzeld, senki nem hisztizik, hogy csak "arra" kell a férfiaknak. Aki mégis megteszi, az egyszerűen idióta volt, amiért hagyta magát megdugni és átverni. Értelmes nők ebből nem csinálnak problémát és nem is hagyják magukat kihasználni, ezért nem is szidják a férfiakat.

Senki nem nevel qrvát a "rendes lányokból", de nem kell a szentbeszéd sem. Szerintem a legtöbb férfit nem is zavarná, hogy a feleségének volt 1-2 egyéjszakás kalandja mielőtt megismerkedtek. Én is elmondtam a 2 db egyéjszakás kalandomat a - most már - vőlegényemnek, és képzeld egyáltalán nem undorodott meg tőlem, mert neki csak az a fontos, hogy vele normálisan viselkedjek.

Egyébként nem attól lesz valaki rendes lány, hogy csak a leendő férjével hajlandó lefeküdni...

2016. nov. 6. 23:09
 23/34 anonim ***** válasza:
4%

Ez a ti döntésetek, engem nem érint.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

Pedig ezt nem is én írtam ki...

2016. nov. 6. 23:33
 24/34 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó, a te esetedben alapvetően az volt a probléma, hogy hazudott és letagadta a dolgokat.

Ez meg milyen már, hogy ideirányítasz egy másik kérdezőt, csak mert egy véleményen van veled, hogy felpontozza a válaszaidat...

2016. nov. 6. 23:41
 25/34 anonim ***** válasza:

#24 Te vagy az első, aki megértette, hogy mit írtam.

De a pontozással tévedsz. Ez engem nem érdekel, különben nem írnék ilyeneket, hanem tartanék a csordával, és ismételném őket, más szavakkal.

2016. nov. 6. 23:56
 26/34 anonim ***** válasza:
#25 Én voltam a #18 és a #22 is. :D Egyébként a te esetedet nem hasonlítanám össze a kérdezőével, vagy a másikkal akit belinkeltél. A hazugság tényleg aljas dolog, bár a te helyedben egy ilyenért még nem rúgnék fel egy 20 éves házasságot 2 gyerekkel. Ott biztos volt más probléma is.
2016. nov. 7. 00:01
 27/34 anonim ***** válasza:

#26 így viszont nem értem, hogy miért nem értetted meg, magyaráztad félre, amit a 16os válaszban írtam?

Olvasd el figyelmesen, értelmezd, és rájössz, hogy semmi olyant nem írtam, amire így lehetett volna reagálnod. Javaslom, hogy az azutáni hozzászólásomat is figyelmesen, szótagolva olvasd el.

2016. nov. 7. 00:22
 28/34 anonim ***** válasza:

Utolsó elolvastam mindent amit írtál. Én erről azt gondolom, hogy magánügy és nem kötelessége elmondani neked, mert egyrészt semmi rosszat nem csinált, másrészt pedig azelőtt történt, hogy összejöttetek volna. Az már nem normális, hogy hazudik is róla. De én ilyenkor a helyedben elgondolkodnék azon, vajon miért nem mert őszinte lenni velem... Biztos azért, mert tudta hogy kiakadsz egy ilyen felszínes és értelmetlen dolgon.

Én elmondtam a barátomnak ezeket a dolgokat, de ha mondjuk csak 20 év után tudta volna meg, akkor sem rendezett volna cirkuszt miatta....

2016. nov. 7. 09:45
 29/34 A kérdező kommentje:

Amúgy teljesen elment más irányba a beszélgetés, csak szólok.:)

A kérdés az, hogy egyetlen éjszaka mással mennyire tudja feledtetni/enyhíteni a már lezárt kapcsolat után maradt fájdalmat.

Én nagyon sokszor visszamentem a pasimhoz bízva abban, hogy minden jó lehet, de nem lett. Így, hogy voltam már mással, nem tudnám újrakezdeni vele...

2016. nov. 7. 10:17
 30/34 anonim ***** válasza:
88%
#29: Kérdező, most hogy így írod ezt "szakítunk-összejövünk-szakítunk" dolgot, elmondhatom hogy van valami ráció a módszeredben a hatásos lezárást tekintve. Nekem is volt egy ilyen hinta-palinta kapcsolatom egy lánnyal kb 4 éven keresztül. Egy baráti társasághoz tartoztunk és jókat buliztunk, később összejöttünk de az nem volt olyan laza dolog már úgyhogy baráti szakítás lett a vége. De mivel továbbra is ugyanazokba a bulikba jártunk, megint összemelegedtünk, aztán újra szétmentünk. Aztán egyszer csak lazán bepasizott, innentől kezdve már nem tudtam nosztalgiával tekinteni rá és többé nem is kívántam még testileg sem :) Le is zártuk a közös múltat, a mai napig jóbarátok vagyunk (de nagyon jók). Lehet hogy a te exednek is finoman tudtára kéne hozni majd a dolgok állását, bár a várható reakció jellemfüggő ;-)
2016. nov. 7. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!