Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra szex mással?
Fogalmam sincs, hogy mit tegyek. Szakítás után vagyok 3 héttel, de maga a folyamat már korábban, több hónapja elkezdődött. Rohadtul fáj, de menthetetlen volt a kapcsolat. Még most is őt keresem, a nap 24 órájában rá gondolok. Hiába temetkezek a munkába, a tanulásba, a sportba, ugyanolyan rossz.
Viszont van egy pasi, akivel lehetne egy éjszakára szóló kalandom. Még soha nem jutott eszembe érzelmek nélkül lefeküdni valakivel, de lehet, hogy most megteszem, talán jobb lesz. Próbálom magam átadni az érzésnek, lazulni egyet, régen nem mozdultam ki.
Valakinek tapasztalata ilyen téren van esetleg?
27/N
Nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy amikor a férjed ezt megtudja (ha nem mondod el neki az ismerkedéskor), meg undorodhat tőled, és ettől, tönkremegy a családotok.
Ha nem akarsz ilyen problémát, akkor már ismerkedéskor mond el neki őszintén, ha érdekli. Ha megérti, és nem lép azonnal le, akkor már késöbb sem lesz gond.
Ha rákérdezed, és kevesebb pasit mondasz, oda a bizalom, és annak rossz vége lehet.
#17,18 Igazad van. Ma már (szerintetek) a ribizli a normális. Szidjátok csak a férfiakat, hogy nem kelletek nekik a szexnél többre, attól megnyugszol, és magányosan éled le az életed. Persze ezért is a férfiakat szidjad. A femináci felsőbbrendű érzéseddel nem tudok, akarok semmit sem kezdeni. :-) Nem vagyok hajlandó egy galambbal sakkozni. :-)
Ha elgondolkozik azon amit írtam, az az ő dolga, ha nem az is. De semmiképpen sem neked kell Q-t nevelned a rendes lányokból. Elég, ha a saját életedet elszúrtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!