Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bántott, szakítottunk, de nem száll le rólam. Mit tegyek?
A barátommal nyolc hónapig voltunk együtt. Néha voltak kisebb- nagyobb veszekedések, de az utcsó pár pónapban ezek a viták egyre durvábbak lettek. Lökdösött, beleütött a vállamba, megrúgott, úgy megszorította a kezem, h amikor belenéztem később a tükörbe azthittem, rosszul leszek: csupa lila voltam mindenhol.. jah am emellett többször megtépte a hajam, és egyszer egy buli után, amikor szintén összevesztünk, és nem akartam végighallgatni őt, elindultam haza, akkor( már nemtom h) de nagyon ellökött, és napokig nem tudtam normálisan fésülködni, akkora búb lett a fejemen.. anyámék erről semmit nem tudnak, mert nem mondtam el. Nem is akarok balhét,hiszen szakítottunk..már nem találkoztunk 3 hete kb. ehez képest minden nap felhív, akkor is csak lehülyéz, mostmár fel se veszem a telefont.. de állandóan hív, írogat neten mindenhova,ha válaszolok akkor belekezdünk megint egy vitába és a végén elküld a p*csába és látni sem akar.. aztán ujra és ujra hív... összevagyok zavarodva, szerintetek tényleg én vagyok a hülye? Mit csináljak vele?
15/L, 20/F
Jelentsd fel zaklatásért! Jobb ötletem nincs!
Amúgymek tinilányok, nesze itt a tanulság! Ne kezdj ennyivel idősebb pasival!
a lényeg , semmiylen formában ne érintkezz vele,
ne vedd fel a telod, ne válaszolj a leveleire, tiltasd le az msnről..vagy mittomén..
hidd el meg fogja unni..az ilyen alakot csak sajnálni lehet..
ne adj neki lehetőséget, hogy érintkezésbe lépjen veled.
változtass emailcimet, hogy még elolvasni se tudd a hülyeségeit..ez az alak téged semmibe vett ezzel a gusztustalan viselkedésével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!