Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a szexuális életüket kicsit felrázni? Megértőbbnek kellene lennem, vagy mit tehetnék?
Látod, máris saját magadat hibáztatod, mert képtelen vagy elfogadni az igazságot, hogy a párodat nem zavarja, hogy neked nem jó a szex, és ebből elég messzemenő következtetéseket lehet levonni.
Képzeld, nem mindenki úgy megy bele egy tartós kapcsolatba, hogy már átment a fél városon, de ettől még nem jelenti azt, hogy a párjától hall először arról, hogy létezik női orgazmus.
Nekem volt olyan párom, akinek én voltam első, vagyis én vettem el a szüzességét. És soha nem kellett kiselőadást tartani arról, hogy a szex két ember élvezetéről szól, és ha csak neki volt jó, akkor az nem volt jó.
Te ebbe tökéletesen belenyugodtál, és most úgy érzed, hogy meghozod ezt az áldozatot, mielőtt kiderül, hogy "túl sokat akarsz". Vagyis tudod nagyon jól, hogy ha a párodnak szólsz, és kérsz tőle pár dolgot, akkor azt ő soknak fogja tartani, és elutasít.
Basszus, hát csak 26 éves vagy, gondolom a pasid is ennyi felé lehet. A férjem egy tízessel idősebb, de alig várja esténként, hogy végre összebújhassunk, nem hogy állandóan arra hivatkozna, hogy "fáradt".
Érdekes, csak az előjátékhoz fáradt a te drágád, ahhoz nem, hogy beléd élvezzen?! De meglepő!! Egész biztosan rohad kimerítő lehet, hogy fekszik melletted, és az ujja mozog a csiklódon. Nem ám belehal a végkimerülésbe, vigyázzál!
Ráadásul teljesen egyértelmű, hogy tud ő neked örömet okozni, csak lusta hozzá. Elvégre ha nem megy valami, akkor egyáltalán nem megy, nem úgy működik, hogy régen volt "túlfűtött szex", azóta meg hirtelen elfelejtette.
Te is olyan feleség leszel, aki idővel mindent ki fog találni, hogy ne kelljen az ura alá befeküdni, mert neki abból öröme nem lesz. Hol a fejed fog fájni, hogy éppen menstruálsz, mindig lesz majd valami kifogás. El fog menni a kedved a szextől, és kiábrándulsz a testiségből teljesen. Akkor már igényed sem lesz rá.
Akkor lesz az, hogy fordul a kocka, és a kedves párod fog majd reklamálni, hogy kevés a heti, vagy havi kettő. Jó esetben! Mert lehet, hogy ő szemrebbenés és rimánkodás nélkül fog keresni egy csajt, aki vidáman ficánkol alatta hetente háromszor.
Ez a kapcsolat egy kalap sza.rt nem ér, ha nem lehet egymással megbeszélni, hogy "Béla, mielőtt berakod, legalább annyira izgass fel, hogy ne legyek már teljesen kiszáradva!" Vagy egy "kicsit csókolgasd a nyakam és a mellem" nem lehet úgy elmondani két év után, hogy ne halj bele a szégyenbe?!
Egészen biztos vagy abban, hogy életed végig úgy akarsz élni, hogy egy jó szexben nincs részed? Mert akkor hajrá, a legjobb úton haladsz!
Ez is jórészt empátia ami vagy van vagy nincs. A párodnak nincs.
Szerintem a szexhez "érzék" kell, volt pasim aki ennyit tudott mint az exed hiába volt előttem sok nője és van a párom akinek 4volt és későn is kezdte mégis fergeteges és változatos...nem ezen múlik.
Miért vagy vele? Őszintén, ilyen sértődős kis pitsával lenne a halál.
Vagy, mikor ő befordul az ürítés! után, elégítsd ki magad. Ha ő úgy, te is, egy pillanatig ne szégyelld, amiért csinálod. Igen, ott, előtte... szarul esik neki majd, meg hisztizik, és?!
Téged nem illet meg az alapvető tisztelet, hogy ne csak egy darab húsnak tekintsen, aki kiveri neki?
Egyébként szpkodná őt a fene... inkább akkor elhagyom és keresek olyasvalakit, akinek én is fontos vagyok.
A 21 és a 9 (lehet, ők ugyanazok?) megmondták a frankót. Mindazonáltal erre még reagálnék:
"Tényleg szeretném megoldani de nem szakitással mert ezenkívül nagyon harmónikus a kapcsolat."
Te komolyan úgy gondolod, ha valaki a szexben önző, az az élet többi területén lehet önzetlen?
Azt javaslom, hogy kapd el a grabancát és beszélgess el vele mélyebben, hogy mi hiányzik neki a kapcsolatból. Azt írtad, a kapcsolat elején napi kettő hancúr is volt, mi változott meg? Ne hagyd lerázni magad, ezt nagyon meg kell beszélni, mert pikk-pakk szakítás lesz a dologból, ha nem oldódik meg.
Nálunk is volt ilyen szexuális mélyrepülés még 8-9 évvel ezelőtt, akkor még nem voltam biztos magamban, hogy a párommal akarok leélni egy életet. Ezt azonban sikeresen megoldottuk, jelenleg 36 vagyok, a feleségemmel(33) több, mint 10 éve vagyunk együtt. Mi kisgyerek(14 hónapos) mellett is heti 4-5 alkalommal szeretkezünk, és nagyon ritka az, amikor neki nincs legalább egy orgazmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!