Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a párommal javuljon a szexuális életünk?
Volt egy időszak mikor nagyon sokat maszturbáltam, simán kézzel is és vibrátorral is, mindig el tudtam menni de a mostani párommal nem működik valami. Egyszer majdnem sikerült elélveznem. (szex közben de máshogy vele még a közelében sem jártam) Fogalmam sincs miért nem jön össze. Gondoltam már arra hogy talán hozzászoktam a vibrátorhoz és ezért nem megy vele (egyre ritkábban csináltam az évek során, így nem tudom mennyire ez a fő probléma...úgy érzem nem ez mégis félek hogy talán emiatt van minden) vagy esetleg lelki gondok a háttérben.... A kezdetekben egyáltalán nem voltam gátlásos, kívántam is, elengedtem magam de eredménye nem lett. Amiatt hogy nincs orgazmusom már kicsit görcsölök, néha nincs kedvem a szexhez sem.. A párom nem fektet kellő energiát az előjátékba, alig pár perces szokott lenni az egész. Talán ez is közrejátszik? Nem nagyon érzem azt hogy törödne velem..
Picit el vagyok keseredve,remélem valaki tud normális választ adni.
22L (ő egy évvel fiatalabb nálam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!